Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 10 Nisan 2024 - 18:18 Yorum: 0

Başkan Adıgüzel: “Bu önemli günde büyüklerimizin yanında olmak büyük bir mutluluktur”

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, bayramın ilk günü, İBB İstanbul Darülaceze Müdürlüğü’nde yaşayan sakinleri ziyaret etti.İstanbul Darülaceze Müdürlüğü Kayışdağı Yerleşkesi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Onursal Adıgüzel’e,...

Başkan Adıgüzel: “Bu önemli günde büyüklerimizin yanında olmak büyük bir mutluluktur”

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, bayramın ilk günü, İBB İstanbul Darülaceze Müdürlüğü’nde yaşayan sakinleri ziyaret etti.
İstanbul Darülaceze Müdürlüğü Kayışdağı Yerleşkesi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Onursal Adıgüzel’e, Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve eşi Elif Duygu Adıgüzel de eşlik etti. Birlik ve beraberliğin sürdürülmesi amacıyla, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde, Darülaceze sakinlerini yalnız bırakmayan Başkan Onursal Adıgüzel, merkezde bulunan sakinlerin ve personelin bayramını kutlayarak, karanfil dağıtımı gerçekleştirdi. Ayrıca anlamlı ziyaret, sakinler tarafından da sevinçle karşılandı.
Başkan Adıgüzel, ziyaret ile ilgili, "Ataşehirimizde bulunan Darülaceze’yi ziyaret ederek, büyüklerimizle bayramlaştık. Bu önemli günde büyüklerimizin yanında olmak bizim için büyük bir mutluluktur” dedi.
Başkan Adıgüzel, Darülaceze’nin yaş almış büyükleriyle tek tek sohbet ettikten sonra programını sonlandırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber