Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:06 Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası02:58 Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve s...02:32 Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankar...02:28 Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...
Yerel 09 Aralık 2019 - 12:23 Yorum: 0

Başkan Akgün’den belediye personeline teşekkür

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, lösemi hastası 19 yaşındaki Okan Uysal için doktorların acil 0 Rh(-) kan çağrısına zamanla yarışarak...

Başkan Akgün’den belediye personeline teşekkür

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, lösemi hastası 19 yaşındaki Okan Uysal için doktorların acil 0 Rh(-) kan çağrısına zamanla yarışarak kısa sürede kan grubundan bağışçı bulan Büyükçekmece Belediye personeline teşekkür etti.

Geçmiş dönem CHP İl Genel Meclis Üyesi Taşkan Uysal'ın lösemi hastası yeğeni Okan Uysal'ın durumu fenalaşınca hastane, ailesinden acil olarak 0 Rh(-) kan bulmalarını istedi. Zor bulunan kan grubu için çaresiz kalan Taşkan Uysal, Büyükçekmece Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Şefi Deniz Aygün'e ulaşarak yardım istedi. Aygün ve Büyükçekmece Belediyesi zabıta memuru Mustafa Tüfenk, 0 Rh(-) grubu kana sahip Süleyman Akyıldız'a ulaşarak Akyıldız ve ailesinin hastaneye yönlendirdi. Akyıldız ailesinin verdiği kan sayesinde Okan Uysal hayati tehlikeyi atlattı. Akyıldız ailesi bir hafta süresince de Uysal'ın kan ihtiyacını karşıladı. Taşkan Uysal, yeğeninin hayatını kurtaran Büyükçekmece Belediyesi personeline ortaya koydukları çaba ve duyarlılıkları için teşekkür etti.

Takdirname ile onurlandırılacaklar

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de konu ile ilgili bir açıklama yaparak, "19 yaşındaki genç bir kardeşimizin kan ihtiyacının karşılanması için seferber olan belediye personelimiz Deniz Aygün ve Mustafa Tüfenk'e tebrik ve teşekkür ediyorum. Genç kardeşimize kan vererek onu yaşama döndüren Süleyman Akyıldız ve ailesine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bir insanın yaşamını kurtararak örnek bir davranış sergilediler" diye konuştu. Başkan Akgün, Aygün, Tüfenk ve Akyıldız'a göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü takdirname verileceğini de sözlerine ekledi.

Başkan Akgün’den belediye personeline teşekkür

Başkan Akgün’den belediye personeline teşekkür

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber