Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:08 Otomobile çarpan motosiklette bulunan iki genç hayatını kaybetti: Araçtaki...04:52 Sarıyer’de uygulamadan kaçan otomobil sürücüsü, park halindeki araçlara çar...01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu
Yerel 22 Nisan 2024 - 14:25 Yorum: 0

Başkan Aras Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras; ‘’Tarih boyunca zorların, yokların ve yoklukların üstesinden birlik ve beraberlik ruhuyla gelen aziz milletimiz, imkânsız denilenlerin nasıl mümkün olacağını tüm dünyaya defalarca göstermiştir....

Başkan Aras Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras; ‘’Tarih boyunca zorların, yokların ve yoklukların üstesinden birlik ve beraberlik ruhuyla gelen aziz milletimiz, imkânsız denilenlerin nasıl mümkün olacağını tüm dünyaya defalarca göstermiştir. Ulusal egemenliğimizin simgesi Meclisimizin kurulduğu gün de bu tarihi duruşun en önemli simgelerinden biridir. Dünya’da çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Türk Milleti’nin “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dediği, tüm çocuklarında özgürce, mutlulukla, el ele oynadığı büyük bir gündür. Atatürk; “Küçük hanımlar, küçük beyler; Sizin hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.” diyerek de Türk ulusunun evlatlarına ne kadar güvendiğini göstermiştir. Çocuklarımızın, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan liderlerimiz olduğunu unutmamak gerekir. Onların sağlıklı, mutlu ve bilinçli bireyler olarak yetişmeleri, milletimizin refahı ve ilerlemesi için büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle, çocuklarımızın haklarına ve ihtiyaçlarına her zaman öncelik vermeli, onların eğitimine ve gelişimine destek olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, aydınlık yarınlarımızın teminatı güzel çocuklarımız ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tekrar kutluyor; başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarını, tüm kurtuluş kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum’’ dedi.
23 Nisan’da başkanlık makamı çocukların ziyaretine açılıyor
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras çocukları Başkanlık makamında ağırlayacak. Başkan Aras sosyal medya hesabından 23 Nisan ile ilgili şu paylaşımı yaptı; “Çocuklar ki memleketimizin aydınlık yarınları, umudumuzu büyüten, hayata dört elle sarılma sebebimiz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği bu güzel günde siz çocukları Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamına davet ediyorum. 23 Nisan’da söz sizde”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber