Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 02 Nisan 2023 - 10:08 Yorum: 0

Başkan Atabay: "İnternete ulaşamayan öğrencilerimiz için hazırladık"

Didim Belediyesi, online eğitim alan üniversite öğrencilerinin yararlanabilmesi için Didim Belediyesi Gençlik Merkezi ve DİGEM Sanat Akademisi bünyesinde...

Başkan Atabay: 'İnternete ulaşamayan öğrencilerimiz için hazırladık'

Didim Belediyesi, online eğitim alan üniversite öğrencilerinin yararlanabilmesi için Didim Belediyesi Gençlik Merkezi ve DİGEM Sanat Akademisi bünyesinde bilgisayar sınıfı oluşturdu.

Eğitim ve öğretim alanındaki hizmetlerine devam eden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, üniversite öğrencileri için bir hizmet daha imza attı. Online eğitim alan üniversite öğrencilerinin yararlanabilmesi için Didim Belediyesi Gençlik Merkezi ve DİGEM Sanat Akademisi bünyesine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın talimatı ile bilgisayar sınıfı oluşturuldu.

Didim Belediyesi Gençlik Merkezi ve DİGEM Sanat Akademisi'ne kurulan, öğrencilerin faydalanabileceği, bünyesinde 10 bilgisayar bulunan sınıf hakkında açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay; "Maalesef üniversiteler kapatıldığı için bazı gençlerimizin internete ulaşamayacağını düşündük. Sunum yapıyorlar sınava giriyorlar, rahat ortam istiyorlar. O nedenle biz böyle bir yer düşündük. Gençlik merkezi bünyesinde 10 bilgisayar ile çalışmaya başlayacaklar. Derslerle ilgili burada eğitimler verilecek. Ayrıca öğrencilerimizden gelecek talebe göre burada düzenlemeler olacak. Süreç içerisinde burayı büyüteceğiz" dedi.

Hisar Mahallesi Pınar Caddesi'nde bulunan Didim Belediyesi Gençlik Merkezi ve DİGEM Sanat Akademisi'ne kurulan bilgisayar sınıfı her gün 08.30'da öğrenciler için açık olacak. Bilgisayar sınıfından yararlanmak isteyen öğrenciler 0256 503 36 00 no'lu telefon numarası üzerinden iletişime geçebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber