Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilçede etkili olan yoğun yağış nedeniyle zarar gören Kızılcaköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi ve belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi.
Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yoğun yağışın etkili olduğu ilk andan itibaren tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kızılcaköy Mahallesi’nde selin etkilerini silmek için harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri iş makineleri ile kapanan yolları açtı ve sel sularının tahliye edilmesini sağladı. Başkan Atay da ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyip sel mağduru vatandaşlarla buluştu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Afetin yaşandığı ilk andan itibaren ekiplerin sahada hızla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Mehmet Fatih Atay, hayatın kısa sürede normale dönmesi için Efeler Belediyesi olarak sel mağduru tüm vatandaşların yanlarında olduklarını vurguladı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.