Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2024 - 11:41 Yorum: 0

Başkan Atlı: “Bu zafer, vatan sevgisiyle dolu yüreklerin, birlik ve beraberlik ruhunun zaferidir"

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bu zafer, vatan sevgisiyle dolu yüreklerin, birlik ve beraberlik ruhunun zaferidir. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize min...

Başkan Atlı: “Bu zafer, vatan sevgisiyle dolu yüreklerin, birlik ve beraberlik ruhunun zaferidir'

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bu zafer, vatan sevgisiyle dolu yüreklerin, birlik ve beraberlik ruhunun zaferidir. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duyuyoruz” dedi.

Babadağ Belediye Başkanı ve İYİ Parti Babadağ Belediye Başkan adayı Ali Atlı, 18 Mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde, tarihin en büyük destanlarından birinin yeniden yaşamanın gururunun yaşandığı belirten Atlı sözlerine şöyle devam etti:
"Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde, tarihimizin en büyük destanlarından birini yeniden yaşamanın gururunu yaşıyoruz. Aziz şehitlerimiz, vatan toprağını korumak uğruna canlarını feda ederken, gelecek nesillere miras bıraktıkları özgürlük ve bağımsızlık sevdasıyla her zaman kalbimizde yaşayacaklar. Bu büyük zaferi kutlarken, milletimizin birlik ve beraberlik içinde olduğu günleri daima hatırlamalıyız.
Çanakkale Zaferi’nin 107’uncu yıl dönümünde, ecdadımızın azim ve fedakarlığıyla yazdığı destanı gururla anıyoruz. Bu zafer, vatan sevgisiyle dolu yüreklerin, birlik ve beraberlik ruhunun zaferidir. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duyuyoruz. Ruhları şad olsun!"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber