Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Haziran 2022 - 11:34 Yorum: 0

Başkan Büyükakın: "KO-MEK artık gönüllüler hareketi oldu"

El emeği göz nuru birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı KO-MEK Darıca sergisi şenlik havasında açıldı.

Başkan Büyükakın: 'KO-MEK artık gönüllüler hareketi oldu'

El emeği göz nuru birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı KO-MEK Darıca sergisi şenlik havasında açıldı. Etkinlikle konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "KO-MEK artık gönüllüler hareketi oldu" dedi.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde düzenlenen sergide, KO-MEK müzik grubu eğitmenlerinin seslendirdiği Kocaeli türküleri tam not aldı. El emeği ve alın teri ürünlerin yer aldığı ilçe sergisinde bulunan ürünlerin yanı sıra giyim kursiyerleri de kendi diktikleri elbiseleri giyerek, mini bir defile düzenledi.

"Girişimci olun"

Programda konuşan Büyükakın, "KO-MEK artık gönüllüler hareketi oldu. KO-MEK, üslendiği sosyal sorumluluk projeleri ile adeta gönüllere taht kurmuş durumda. Komeksepeti uygulamasından artık ürettiğiniz ürünleri satabiliyorsunuz. Ormanya'ya ve Darıca Millet Bahçesine KO-MEK storlar açıyoruz ama artık sizlerin de kendi işletmelerinizi açmanız gerekiyor. Aranızda "Ben girişimci olurum" diyenler var ise bizler sizlerin gerekli eğitimlerini verelim, sizde aldığınız eğitimler doğrultusunda kendi işletmenizi açarak girişimci olun" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Büyükakın'a kursiyerlerin yaptığı seramik vazo hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber