Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Raylı Sistem 5. Aşama Talas Mevlana-Furkan Doğan Arası Tramvay Hattı'nın yapıldığı...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Raylı Sistem 5. Aşama Talas Mevlana-Furkan Doğan Arası Tramvay Hattı'nın yapıldığı çalışmaları inceleyerek, yakından takip etti.
Kayseri Kentiçi Raylı Taşıma Sistemi 5. Etap Şehit Furkan Doğan İstasyonu ile Talas Anayurt bölgesine yaklaşık 5,5 kilometre uzunluğunda güzergâh boyunca 9 adet yolcu istasyonu, 3 adet yer altı kuyu deposu ile birlikte su deposu ve 3 adet de trafo merkezi bulunan elektromekanik işleri de dâhil olmak üzere ilave raylı sistem hattı yapılıyor. Yapım çalışmaları hummalı şekilde sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çalışmaları yerinde inceledi.
Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve yetkililerden son durum hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, "Furkan Doğan-Mevlana hattı diye bilinen Talas'ımızın ikinci hattıyla ilgili de yapılan çalışma hızla devam ediyor. Gelişen Talas bölgemizin ulaşım konforunu artıracak olan projemizde de çalışmalarımız sağlıklı şekilde sürüyor" diye konuştu.
Büyükkılıç, bu projenin kentin ulaşım sistemini modern, konforlu ve güvenli hale getirecek çalışmalardan birisi olduğunun altını çizdi. Başkan Büyükkılıç, çalışmalarda emeği geçen yüklenici firmalar ve altyapı kuruluşlarına teşekkür etti.
Anafartalar-Şehir Hastanesi-Mobilyakent raylı sistem hattının da çalışmalarının aralıksız sürdüğünü vurgulayan Büyükkılıç, çalışmaları devam eden her iki projenin hizmet vermeye başladığında, şehrin önemli noktalarına alternatif, hızlı, güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sağlanmış olacağını ifade etti.
Anafartalar-Şehir Hastanesi-Mobilyakent ve Şehit Furkan Doğan-Talas Mevlana raylı sistem hatları tamamlandığında kentin doğu batı yönlü yaklaşık 35 kilometre uzunluğunda olan tramvay sistemi 48 kilometreye ulaşmış olacak.
Ayrıca yeni hatların hizmete girmesi ve mevcut hizmet veren 69 adet tramvay sayısının yeni tramvaylarla 80'e çıkarılması ile 175 bin civarında yolcu taşıma kapasitesine ulaşılacak. Genişleyen ve gelişen raylı sistem ağı ile vatandaşlar şehrin önemli noktalarına güvenli ve konforlu ulaşım imkânına kavuşacak.
İsrail ordusu, son 24 saatte İran genelindeki onlarca hedefe hava saldırısı düzenlendiğini duyurarak, "İran rejimine ait 130’dan fazla altyapı hedef alındı" açıklamasında bulundu.İsrail ordusundan İran’a yönelik saldırılarıyla ilgili yeni açıklama geldi.
Erzincan’ın Tercan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi terzilerde yoğunluk yaşanıyor.Bayrama bir gün kala alışverişlerdeki hareketlilik terzilere de yansıdı. Yeni kıyafet alan vatandaşlar, giysilerini bedenlerine uygun hale getirmek için terzilere başvuruyor
Tomarza Kaymakamlığı koordinesinde; Tomarza İlçe Müftülüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iş birliğiyle yürütülen ’Vefa Kuran Gönül Köprüsü’ projesi çerçevesinde Tomarza Kaymakamı Selim Eser; Zeynep teyzenin hanesini ziyaret etti.Kaymakam Selim
Ramazan Bayramı öncesi Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğunluk artarken, ana seferlerde biletler kısa sürede tükendi.Isparta’da Ramazan Bayramı öncesi şehirlerarası ulaşımda hareketlilik yaşanıyor. Bayram tatili ile okullardaki ara tatilin ayn
İstanbul Havalimanı’nda, Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk yaşandı. Bayram öncesi Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere firmalar ek seferler açıklarken, İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA ekipleri yoğunluk dolayısıyla aksama yaşanmaması için önlemler a
Manisa’nın Kula Kaymakamı Talha Altuntaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla kurum müdürleriyle bayramlaştı.Manisa’nın Kula ilçesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü tarafından bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Talha Altuntaş öncülüğünde düzenle
Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Başkan Özel mesajında, Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Rahmet, bereket ve paylaşmanın simgesi
Sincan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini arttırdı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren marketler, tatlı imalathaneleri, ekmek fırınları ve kuruyemiş satışı yapan işletmeleri mercek altına aldı. Yapılan denetimde sağlı
Şanlıurfa’da dere sularına kapılan traktör sürücüsü vinçle kurtarıldı
Ankara’da komşular arasında 3 buçuk saat arayla iki kez kavga çıktı: 3 yaralı
03Otomobil bariyere çarptı: 1’i ağır, 2 kişi yaralandı
04Bağcılar TEM’de yolcu otobüsü alevlere teslim oldu
05Halk otobüsündeki uygunsuz davranış kamerada
06Erzurum’da şüpheli ölüm: Boğazından bıçaklanmış halde bulundu
07Çanakkale’de ev yangını: Mahsur kalan kişi kurtarıldı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük