Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yeni 5 yıl projeleri arasında yer alan "Sportif Kayseri” mobil uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor.Göreve geldiği 2019 yılından 2024 yılına kadar alışılagelmiş beled...
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yeni 5 yıl projeleri arasında yer alan "Sportif Kayseri” mobil uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Göreve geldiği 2019 yılından 2024 yılına kadar alışılagelmiş belediyecilik hizmetleri sınırlarını aşan ve ‘önce insan’ diyerek birçok proje ile gönüllere dokunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni hizmet döneminde de projeleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.
ACES Europe Derneği tarafından 2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanı verilen Kayseri’de Başkan Büyükkılıç, yeni 5 yıl projeleri arasında yer alan "Sportif Kayseri” mobil uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Spor A.Ş. iş birliğiyle hayata geçirilen Sportif Kayseri Mobil Uygulaması, kentteki sportif etkinlikleri ve amatör futbol maçlarını dijital platforma taşıyor.
"Sportif Kayseri” Mobil Uygulaması Hayata Geçiyor
Akıllı Şehircilik konusunda yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin öncü belediyeleri arasında yer alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla "Sportif Kayseri” mobil uygulamasını hayata geçirecek.
Sportif Kayseri Projesi kapsamında, sporun ve sporcunun geleceğini şekillendirmek üzere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman başkanlığında verimli bir toplantı gerçekleştirildi.
Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, yakında vatandaşın hizmetinde olacak uygulamanın detayları masaya yatırıldı.
Kayseri Büyükşehir ile Şehirde Spor Kültürü Dijitalleşiyor
Titizlikle hazırlanan bu uygulama, Kayseri’de spor kültürünü yaygınlaştırmayı ve şehirdeki tüm sporseverlere ulaşmayı hedefliyor. Vatandaşların yerel spor etkinliklerine katılımını teşvik ederek topluluk içinde birlik ve beraberliği güçlendirecek bu uygulama, sporla iç içe bir şehir hayatı sunuyor.
Uygulama sayesinde şehirdeki tüm sportif etkinlikler ve amatör futbol maçları, geniş bir kitleye ulaştırılarak spora olan ilgi arttırılacak, spor kültürü genişletilecek. Anlık bilgi paylaşımı ile spor etkinlikleri ve amatör futbol maçları hakkında en güncel bilgiler anında kullanıcılara iletilecek. Tarihler, saatler, etkinlik yerleri gibi tüm detaylar kullanıcıların parmaklarının ucunda olacak. Kişisel takip ve profilleme özelliği ile kullanıcılar, kendi profillerini oluşturarak ilgi duydukları etkinlikleri ve maçları kolayca takip edebilecek.
Eğitici içeriklerin de yer alacağı uygulama içerisinde sporla ilgilenen herkes için sağlıklı yaşam, beslenme ve fitness rehberleri de yer alacak, böylece spora olan merak artacak ve daha bilinçli bir spor kültürü oluşacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin bu dijital adımı, şehirdeki spor aktivitelerini daha erişilebilir ve takip edilebilir hale getirerek, Kayseri’yi sporla özdeşleşen bir şehir haline getirmeyi amaçlıyor. Hem spora gönül verenler hem de bu alana ilgi duyanlar için tasarlanan bu uygulama, toplumsal bağları güçlendirmenin yanı sıra şehrin sportif yüzünü de gözler önüne serecek.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencisi Eren Çakmak, "Mutfakta Dönüşüm Var-Lezzetlerin Sıfırıncı Noktası" sloganıyla düzenlenen Ulusal Sıfır Atık Yemek Yarışması’nda, Türkiye birincisi olarak önemli
Serhat Kalkınma Ajansı’nın 2026 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan "Bir Meslek Bir Umut" isimli teknik destek faaliyetinin sözleşmesi Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Nurullah Karaca ile Kars Denetimli Serbestlik Müdürü
Bursa’da Gemlik-Mudanya sahil yolu, Kurşunlu Mahallesi’nden itibaren meydana gelen heyelan sebebiyle trafiğe kapandı.Edinilen bilgilere göre, bölgede etkili olan yağışların ardından yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yolu trafiğe kapadı. Güvenlik ger
Düzce Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisi, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Kampüs Topluluğu (DÜSÜYET) ile Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DÜSTİBAM) katkılarıyla Beyköy’de fidan dikme etkinliği ile okullar yeşillendirdi.Düzce Ün
Aydın’da yarın öğlen saatlerinden sonra beklenen kuvvetli yağışlar için vatandaşlar uyarıldı.Meteoroloji’den yapılan açıklamada, "Aydın’da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (01.04.2026 Çarşamba) öğle saatlerinden sonra il genelin
DÜZCE(İHA) – Dr. Meryem Seçen Yazıcı, otizmin bir hastalık olmadığını belirterek "Otizmi aslında beynin dünyayı işleme biçimindeki bir farklılık olarak tanımlayabiliriz" dedi.Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim
Bartın’da yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusu görüntülendi.Ulus ilçesi Hisar Köyü yolunda aracıyla seyreden bir kişi, yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusunu görüntüledi. Yiyecek ararken sürüden ayrıldığı tahmin edilen
Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonuç verdi. Geçtiğimiz yıl 31 yıl aradan sonra Marmaris’i tercih eden Avusturyalı turistler bu yıl da rotasını değiştirmedi.Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde Alman ve Avusturyalı turistlere yönel
Nazım Hikmet’in Dizeleri Malatya’da Yankılandı: Yurdaer Okur’a Ayakta Alkış
Ağrı'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada 34 kişi yakalandı
03Moldova Dışişleri Bakanı Popşoi: Romanya ile birleşme süreci fiilen başladı
04İran, Rusya ile 110 milyar metreküp kapasiteli doğal gaz hattı kurmayı planlıyor
05Malatya’nın Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü: Yeni Haftada Dondurucu Soğuk Uyarısı
06Kış erken geldi, kar ve fırtına kapıda... Meteoroloji'den kritik uyarı!
07Malatya’da Doğanın Lezzeti Sofralarda: Meşe Mantarına Yoğun İlgi
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Fenerbahçe A.ş.
Arca Çorum Fk
Göztepe A.ş.
Erzurumspor Fk
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor