Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2024 - 11:41 Yorum: 0

Başkan Çelik; “Bu zafer, milletimizin ortak iradesiyle kazanılmıştır”

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik, “Bu destansı zafer, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu, vatan sevgisini tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Şeh...

Başkan Çelik; “Bu zafer, milletimizin ortak iradesiyle kazanılmıştır”

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik, “Bu destansı zafer, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu, vatan sevgisini tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

Bozkurt Belediye Başkanı ve CHP Bozkurt Belediye Başkan adayı Birsen Çelik 18 Mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çanakkale Zaferi’nin Türk milletinin bağımsızlık aşkının eşsiz simgesi olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi: "18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, vatan toprağını korumak uğruna kahramanca mücadele eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu destansı zafer, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu, vatan sevgisini tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Aziz milletimizin asil ruhu, Çanakkale’de sergilediği dirayetle tüm dünyaya örnek olmuştur. Bugün, bu zaferle kazanılan bağımsızlık ve özgürlük ruhuyla geleceğe emin adımlarla ilerlemekteyiz. Ruhları şad olsun. 18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük aşkının eşsiz bir simgesidir. Bugün, o destansı mücadelede canlarını feda eden kahramanlarımızı bir kez daha şükran ve minnetle yâd ediyoruz. Bu zafer, milletimizin ortak iradesiyle kazanılmıştır.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber