Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Türkiye 20 Ocak 2025 - 14:20 Yorum: 0

Başkan Çerçioğlu’ndan kış aylarında iç ısıtan uygulama

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamalarına hız kesmeden devam ederken, pazarcı esnafı ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor.Kış mevsimiyle birlikte soğuk hava şartları artarken Büyükşehir Belediyesi...

Başkan Çerçioğlu’ndan kış aylarında iç ısıtan uygulama

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamalarına hız kesmeden devam ederken, pazarcı esnafı ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor.

Kış mevsimiyle birlikte soğuk hava şartları artarken Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da çorba ikramıyla vatandaşın ve pazarcı esnafının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından pazarcı esnafına ve vatandaşlara ikram edilen çorba içleri ısıtıyor.

Çorba ikramı bugün de 6 ilçe ve 11 farklı noktada gerçekleştirildi. Efeler, Karacasu, Koçarlı, Kuyucak, Söke ve Sultanhisar ilçelerinde kurulan pazar alanlarında gerçekleştirilen ikram binlerce vatandaşa dağıtıldı. Uygulamadan memnun kaldıklarını dile getiren pazarcı esnafları, çorba ikramının ekonomik olarak bütçelerine katkı sağladığını belirtti. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar, sıcak çorba ikramı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Başkan Çerçioğlu’ndan kış aylarında iç ısıtan uygulamaBaşkan Çerçioğlu’ndan kış aylarında iç ısıtan uygulama
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber