Aydın Büyükşehir Belediyesi, sıcak havaların bastırdığı yaz günlerinde hem vatandaşların hem de pazarcı esnaflarının yanında oluyor.Kentin dört bir yanında kurulan pazar alanlarında limonata ikram eden Büyükşehir Belediyesi, pazar...
Aydın Büyükşehir Belediyesi, sıcak havaların bastırdığı yaz günlerinde hem vatandaşların hem de pazarcı esnaflarının yanında oluyor.
Kentin dört bir yanında kurulan pazar alanlarında limonata ikram eden Büyükşehir Belediyesi, pazarcı esnaflarına ve alışveriş yapan vatandaşlara serin bir nefes aldırıyor. Pazarcı esnafı, sıcak yaz günlerinde gerçekleştirilen limonata ikramından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlara ve esnaflara desteklerini sürdürdüklerini belirten Başkan Çerçioğlu, "Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onların sağlığı ve mutluluğu bizim için çok önemli. Afiyet olsun" ifadelerini kullandı.
"Allah razı olsun Özlem Başkanımızdan"
Kış aylarında sıcak çorba, yaz aylarında ise limonata dağıtılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Sedat Yumurtaş, "Allah razı olsun, çok memnunuz ikramlardan. Kışın özellikle soğuklarda çorba, yazın sıcaklarda limonata dağıtılıyor, Allah kabul etsin. Topuklu Efemizden memnunuz, hizmetlerinin devamını dileriz. Kendisi Ege bölgesinin çalışkan başkanlarından bir tanesi, çok teşekkür ederiz hizmetlerinden dolayı" diye konuştu.
Çalışmalarından dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Songül Yumurtaş ise, "Biz Özlem Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz, kendisini çok seviyoruz. Her zaman yanındayız, aynı bu şekilde çalışmalara devam" dedi.
"Özlem Başkanımıza çok teşekkür ederiz"
Her sene yaz aylarında limonata dağıtılmasının pazarcı esnafları ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını ifade eden Ali Dursun "Hava sıcak, çok memnun olduk ikramla. Her sene dağıtılıyor bu maşallah. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ederim" dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirten Bedriye Akçam, limonata ikramı ile serinlediklerini söyledi ve "Çok serin geldi, güzel. Kışın çorba dağıtılıyor yazın da limonata, çok memnun oluyoruz biz bundan, iyi oluyor. Çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
Yaz ve kış aylarında gerçekleştirilen ikramlardan dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Ahmet Barım, "Teşekkür ederiz Özlem Başkanımıza. Kışın ikramlar ile herkesin içi ısınıyor, yazın da serinliyor. Özlem Başkanımızın başarılarının devamını dilerim" dedi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Düzce Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisi, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Kampüs Topluluğu (DÜSÜYET) ile Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DÜSTİBAM) katkılarıyla Beyköy’de fidan dikme etkinliği ile okullar yeşillendirdi.Düzce Ün
Aydın’da yarın öğlen saatlerinden sonra beklenen kuvvetli yağışlar için vatandaşlar uyarıldı.Meteoroloji’den yapılan açıklamada, "Aydın’da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (01.04.2026 Çarşamba) öğle saatlerinden sonra il genelin
DÜZCE(İHA) – Dr. Meryem Seçen Yazıcı, otizmin bir hastalık olmadığını belirterek "Otizmi aslında beynin dünyayı işleme biçimindeki bir farklılık olarak tanımlayabiliriz" dedi.Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim
Bartın’da yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusu görüntülendi.Ulus ilçesi Hisar Köyü yolunda aracıyla seyreden bir kişi, yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusunu görüntüledi. Yiyecek ararken sürüden ayrıldığı tahmin edilen
Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonuç verdi. Geçtiğimiz yıl 31 yıl aradan sonra Marmaris’i tercih eden Avusturyalı turistler bu yıl da rotasını değiştirmedi.Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde Alman ve Avusturyalı turistlere yönel
Tarım ve Orman Bakanlığı, Karadeniz Bölgesi’nde artan yangın riskine karşı hava gücünü devreye alıyor. Amasya’nın Merzifon ilçesine konuşlandırılacak yangın söndürme helikopteriyle, özellikle Orta Karadeniz’de muhtemel orman yangınlarına hızlı müdahale he
30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde, Ankara Sincan Belediyesi ev sahipliğinde öğrencilere çevre eğitimi, sürdürülebilir yaşam ve geri dönüşüm konularında eğitim verildi.Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından ilan edilen 30 Mart Uluslararası Sıfı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Çetin, kış ve sonbahar aylarında etkili olan yoğun yağışların ardından bahar aylarına girilmesiyle birlikte kene popülasyonunda artış yaşanabileceğini söyleyerek, özellikle Kırım-Ko
Akçadağ’da 19 Yaşındaki Genç Hayatına Son Verdi
Sıcak hava karar verme süreçlerini yavaşlatabilir!
03Irak'ta hedef günlük petrol üretimini 7 milyon varile yükseltmek
04Gazze'de ateşkes ihlalleri sürüyor: 4 Filistinli şehit oldu
05Mardin’de çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
06Ağrı’da sağanak ve dolu sele yol açtı
07HAMAS'tan uluslararası topluma çağrı: Gazze'deki soykırımı durdurun
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük