Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Şubat 2023 - 15:43 Yorum: 0

Başkan Çolakbayrakdar; “Devletimiz ve belediyemiz tüm imkanlarıyla seferberlik halinde”

Deprem bölgelerine yardım ulaştırabilmek için depremin yaşandığı ilk saatlerinden itibaren çalışan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar;...

Başkan Çolakbayrakdar; “Devletimiz ve belediyemiz tüm imkanlarıyla seferberlik halinde”

Deprem bölgelerine yardım ulaştırabilmek için depremin yaşandığı ilk saatlerinden itibaren çalışan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; "Devletimiz ve belediyemiz tüm imkanlarıyla seferber olmuş durumdadır. Depremin ilk saatlerinden beri desteklerimiz sürüyor. Gün; birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür" dedi.

Tarihin en büyük felaketlerinden biriyle karşı karşıya olduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, depremin olduğu ilk saatlerden itibaren belediyenin tüm tesislerini vatandaşlara açtıklarını ve depremin yaşandığı şehirlere belediye iş makinaları ile personellerini seferber ettiklerini söyledi. "Gün; birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür" diyerek, belediye ekiplerini ve araçlarını deprem bölgesi için seferber eden Başkan Çolakbayrakdar, millet olarak derin üzüntü duyduklarını belirterek, deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

Millet olarak birlik ve beraberlik içinde bu felaket günlerini geride bırakacaklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar; "Öncelikle ülkemize, milletimize geçmiş olsun. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Mevla'm rahmet eylesin. Yaralı olan vatandaşlarımıza ise acil şifalar versin. Temennimiz, en az can kaybıyla bu felaketi atlatmış olmamızdır. Allah, milletimizi ve vatanımızı her türlü felaketten korusun. Gün; birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber