Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 02 Nisan 2023 - 12:58 Yorum: 0

Başkan Demir: “Vatandaşlarımıza hizmet boynumuzun borcu”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Vatandaşlarımıza hizmet bizim boynumuzun borcu. 17 ilçemizin tamamında kırsal mahallelerimizde yol...

Başkan Demir: “Vatandaşlarımıza hizmet boynumuzun borcu”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Vatandaşlarımıza hizmet bizim boynumuzun borcu. 17 ilçemizin tamamında kırsal mahallelerimizde yol ve su ile ilgili alt yapı sorunlarının tamamı çözülene kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalarla kentin kırsal bölgelerinde yer alan mahallelerin yol sorunu çözülüyor. Bu çerçevede Ladik ilçesinde Daldere ve Büyükalan Mahalleleri'nin yol sorunu yapılan hızlı çalışma ile çözüldü. İki mahalleyi birbirine bağlayan 5 bin 200 metre uzunluğundaki bağlantı yol yenilenerek, ulaşım çilesi sona erdi. Genişletme çalışmalarının ardından, sathi kaplamayla yenilenen yol daha güvenli ve konforlu hale geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, özellikle kırsal bölgelerde bulunan mahallelerde yaşanan yol ve su alt yapı sorunlarını tamamen ortadan kaldırmak için ekiplerin gayretle çalıştığını söyledi. Başkan Demir, "Ladik ilçemizde iki mahallemizi birbirine bağlayan bu yolla ilgili vatandaşlarımızın talepleri vardı. Hızla burası ile ilgili bir çalışma yapıldı, ekiplerimizi hemen görevlendirdik. 5 bin 200 metrelik yolda çalışmamızı hızla tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımıza hizmet bizim boynumuzun borcu. 17 ilçemizin tamamında kırsal mahallelerimizde yol ve su ile ilgili alt yapı sorunlarının tamamı çözülene kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Yolla ilgili yaşanan sorunun çözüldüğü için Başkan Demir'e teşekkür eden Büyükalan Mahalle Muhtarı Vedat Yüksel, "Eskiden yolumuz çok kötüydü, çukur ve tümsekler vardı. Yapılan çalışmayla yolumuz çok güzel oldu" ifadelerine yer verdi.

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmaların ardından yollarının güzel olduğunu belirttiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber