Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 02 Nisan 2023 - 16:13 Yorum: 0

Başkan Demirtaş, en güvenilirler listesinde 9. sıraya yerleşti

İlkadım İlçe Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "En Güvenilir İlçe Belediye Başkanı" anketinde yüzde 60,4 oy alarak Türkiye genelinde 9. sırada yer...

Başkan Demirtaş, en güvenilirler listesinde 9. sıraya yerleşti

İlkadım İlçe Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "En Güvenilir İlçe Belediye Başkanı" anketinde yüzde 60,4 oy alarak Türkiye genelinde 9. sırada yer aldı.

ORC Araştırma Şirketi tarafından son 4 yılın en güvenilir büyükşehir ve büyükşehir ilçe belediye başkanlarını belirlemek için 15-28 Mart tarihleri arasında 30 büyükşehirdeki nüfusu 100 binin üzerindeki 184 ilçede anket çalışması gerçekleştirdi. 21 bin 900 katılımcı ile gerçekleştirilen ankette İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yüzde 60,4 oranla "En Güvenilir İlçe Belediye Başkanı" sıralamasında 9'uncu sırada yer aldı.

"Bu şehre hizmet etmek benim için bir onur"

Çıkan anket sonucunun kendisini gururlandırdığını kaydeden Başkan Demirtaş, "2019 yılından bu yana şehrimiz için hemşerilerimiz için doğru olduğuna inandığımız, halkımızın gerçekten ihtiyaç duyduğu proje ve hizmetleri hayata geçirmenin çabasında olduk. Bundan sonra da yine üretken belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Kurtuluş Mücadelesi'nin İlk adımlarının atıldığı İlkadım ilçemizi seviyorum. Bu şehre hizmet etmek benim için bir onur kaynağıdır. Bu vesileyle bir kez daha bizlere oy veren vermeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber