Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 16 Kasım 2022 - 16:23 Yorum: 0

Başkan Demirtaş: “Komutanlık yerleşkesi ilçemize ayrı bir değer katıyor”

Samsun Garnizon Komutanı Topçu Kıdemli Albay Ahmet Uğurlu'yu makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, komutanlık yerleşkesinin...

Başkan Demirtaş: “Komutanlık yerleşkesi ilçemize ayrı bir değer katıyor”

Samsun Garnizon Komutanı Topçu Kıdemli Albay Ahmet Uğurlu'yu makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, komutanlık yerleşkesinin İlkadım'da olmasının ilçeye ayrı bir değer kattığını söyledi.

Garnizon Komutanı ve Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Topçu Kıdemli Albay Ahmet Uğurlu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında sohbet havasında geçen ziyarette Kd. Albay Ahmet Uğurlu'ya görevinde başarılar dileyen Başkan Demirtaş, "Komutanlık yerleşkesinin İlkadım'da konuşlanması ilçemize ayrı bir değer katıyor. Geçmişte kurduğumuz iyi ilişkiler yeni dönemde de devam edecektir" dedi.

Kendisine gösterdiği ilgi ve misafirperverliğinden dolayı Başkan Demirtaş'a teşekkür eden Albay Ahmet Uğurlu ise Samsun'da görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu vurguladı.

Ziyaretin sonunda Demirtaş, Uğurlu'ya şehrin simgesi olan Onur Anıtı hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber