Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Nisan 2022 - 10:24 Yorum: 0

Başkan Erol, sahurda öğrencileri yalnız bırakmadı

Sosyal medya üzerinden kendisini sahura davet eden öğrencileri kırmayan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek...

Başkan Erol, sahurda öğrencileri yalnız bırakmadı

Sosyal medya üzerinden kendisini sahura davet eden öğrencileri kırmayan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek sahur yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'u sahura davet etti. Ramazan ayı çerçevesinde iftar ve sahur programlarına da devam eden Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, üniversite öğrencilerinin çağrısını yanıtsız bırakmadı. Sahurda üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Erol, uzun süre sohbet etti.

ADÜ MYO öğrencileri adına yapılan davet çağrısında "Başkanım biz öğrencileri kırmazsanız bir gece de bizim misafirimiz olsanız, sahuru hep beraber yapsak ne dersiniz" ifadeleri yer aldı.

Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden öğrencilere teşekkür eden Başkan Erol; "Cuma gecesi sahurda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi MYO öğrencileri beni sahura davet etmişlerdi. Ertesi gün Kaymakamımız Alper Açıkgöz ile birlikte davete icabet ettik. Öğrencilerimizle sahur yaptık, derslerinden konuştuk. Keyifli bir kaç saat geçirdik. Bu sahuru organize eden başta öğrencilerimiz olmak üzere MYO Müdürümüz Necati Beye ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber