Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçenin dört bir yanında sürdürülen yatırım ve hizmet seferberliği kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede gerçekle
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçenin dört bir yanında sürdürülen yatırım ve hizmet seferberliği kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahallede gerçekleştirilen kilit taşı ve kaldırım düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Geçit, ekiplerden yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Mahalle sakinleriyle sohbet ederek talep ve önerileri dinleyen Başkan Geçit, Yeşilyurt'un her mahallesine eşit ve kaliteli hizmet ulaştırmak adına çalışmaların planlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti.
BAŞKAN GEÇİT ÇOCUKLARLA İLGİLENDİ, SAĞLIKLI YAŞAMA DİKKAT ÇEKTİ
İnceleme programı kapsamında; Kuyulu Mahallesi'nde yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan yeni parkı da ziyaret eden Başkan Geçit, çocuk oyun grupları, spor alanları ve dinlenme bölümleriyle mahalleye yeni bir sosyal yaşam alanı kazandıran parkta çocuklarla yakından ilgilendi.
Parkta vakit geçiren çocuklarla sohbet eden Başkan Geçit, onların oyunlarına ortak olurken spor aletlerini de kullanarak sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekti. Çocuklara düzenli spor yapmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Başkan Geçit, sporun sadece fiziksel gelişime değil, disiplinli ve sağlıklı bir yaşam alışkanlığı kazanılmasına da önemli katkılar sunduğunu söyledi.
Başkan Geçit'in samimi yaklaşımı çocuklar tarafından büyük ilgiyle karşılanırken, çocuklar bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek sevgi gösterilerinde bulundu. Mahalle sakinleri de yapılan yatırımlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Geçit ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
“KUYULU’NUN İHTİYAÇLARINA KALICI ÇÖZÜMLER GETİRİYORUZ”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise, ilçenin her mahallesinde vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımları aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Yeşilyurt'un her mahallesinde ihtiyaçları yerinde tespit ederek kesintisiz hizmet üretmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Geçit, “ Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan sosyal donatı alanlarına kadar her alanda yatırımlarımızı planlı ve kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Kuyulu Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz kilit taşı ve kaldırım düzenlemeleriyle hem ulaşımı daha güvenli hale getiriyor hem de mahallemize daha modern bir görünüm kazandırıyoruz." diye konuştu.
“ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM, BİZİM EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZDUR”
Çocukların güvenli ortamlarda büyümesini önemsediklerini ifade eden Başkan Geçit, "Geleceğimiz olan çocuklarımız için güvenli, huzurlu ve sosyal yaşam alanları oluşturmayı en önemli görevlerimizden biri olarak görüyoruz. Mahallemize kazandırdığımız yeni parkımız, çocuklarımızın gönüllerince oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği ve ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği modern bir yaşam alanı oldu. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, bizim en büyük mutluluğumuzdur. Onlara daha güzel, daha yaşanabilir ve daha güvenli bir Yeşilyurt bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.
Kuyulu Mahallesi'nin de Yeşilyurt'taki değişim ve gelişim sürecinden önemli pay aldığını belirten Başkan Geçit, "İlçemizin hiçbir mahallesini birbirinden ayırmadan hizmet anlayışımızı sürdürüyoruz. Kuyulu Mahallemiz de hayata geçirdiğimiz yatırımlarla her geçen gün daha modern, daha estetik ve daha yaşanabilir bir kimliğe kavuşuyor. Önümüzdeki süreçte de ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Yapılan yatırımların Kuyulu Mahallemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Düzce Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisi, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Kampüs Topluluğu (DÜSÜYET) ile Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DÜSTİBAM) katkılarıyla Beyköy’de fidan dikme etkinliği ile okullar yeşillendirdi.Düzce Ün
Aydın’da yarın öğlen saatlerinden sonra beklenen kuvvetli yağışlar için vatandaşlar uyarıldı.Meteoroloji’den yapılan açıklamada, "Aydın’da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (01.04.2026 Çarşamba) öğle saatlerinden sonra il genelin
DÜZCE(İHA) – Dr. Meryem Seçen Yazıcı, otizmin bir hastalık olmadığını belirterek "Otizmi aslında beynin dünyayı işleme biçimindeki bir farklılık olarak tanımlayabiliriz" dedi.Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim
Bartın’da yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusu görüntülendi.Ulus ilçesi Hisar Köyü yolunda aracıyla seyreden bir kişi, yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusunu görüntüledi. Yiyecek ararken sürüden ayrıldığı tahmin edilen
Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonuç verdi. Geçtiğimiz yıl 31 yıl aradan sonra Marmaris’i tercih eden Avusturyalı turistler bu yıl da rotasını değiştirmedi.Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde Alman ve Avusturyalı turistlere yönel
Tarım ve Orman Bakanlığı, Karadeniz Bölgesi’nde artan yangın riskine karşı hava gücünü devreye alıyor. Amasya’nın Merzifon ilçesine konuşlandırılacak yangın söndürme helikopteriyle, özellikle Orta Karadeniz’de muhtemel orman yangınlarına hızlı müdahale he
30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde, Ankara Sincan Belediyesi ev sahipliğinde öğrencilere çevre eğitimi, sürdürülebilir yaşam ve geri dönüşüm konularında eğitim verildi.Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından ilan edilen 30 Mart Uluslararası Sıfı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Çetin, kış ve sonbahar aylarında etkili olan yoğun yağışların ardından bahar aylarına girilmesiyle birlikte kene popülasyonunda artış yaşanabileceğini söyleyerek, özellikle Kırım-Ko
Arakçi, Bakan Fidan ve Ummanlı mevkidaşıyla ABD saldırılarını görüştü
İmam Hatip Dönmez: Çocuklarımız dijital bağımlılığın esiri olmasın
03Silahlı kavgada ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti
04Dışişleri Bakanlığından Avrupa Parlamentosunun Kıbrıs kararına tepki
05Afrika'da Ebola kaynaklı ölüm sayısı 600'ü aştı
06LGS sonuçları bugün açıklanıyor
07Duran: NATO Ankara Zirvesi Türkiye'nin etkin rolünü bir kez daha ortaya koydu
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük