Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mayıs 2024 - 16:07 Yorum: 0

Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Sürmene ilçesinde yaşanan üzücü olayın ardından öğrencileri makamında ağırlayarak, şehrin bu tür münferit olayları kabul etmeyeceğini söyledi.Yaşanan talihsiz olayın tekrarlanmaması...

Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Sürmene ilçesinde yaşanan üzücü olayın ardından öğrencileri makamında ağırlayarak, şehrin bu tür münferit olayları kabul etmeyeceğini söyledi.
Yaşanan talihsiz olayın tekrarlanmaması ve sorunların çözümü için alınması gereken tedbirler konusunda harekete geçtiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Olay bize intikal ettiği andan itibaren Valiliğimizle, Karadeniz Teknik Üniversitemizle ve ilgili kurumlarımızla yaşanan talihsiz olayla ilgili yapılması gerekenleri görüştük. Öğrencilerimize karşı yapılan bu saldırıyı kabul etmemiz mümkün değildir. Öğrencilerimizin güvenli ve huzurlu bir şekilde eğitim öğretim hayatlarını sürdürebilmeleri için gereken her türlü desteği vereceğiz. Öğrencilerimizin ulaşımda zaman zaman yaşadıkları sorunları, ücretsiz ulaşım imkanı sağlayarak çözeceğiz. Her öğrencinin kendini güvende hissetmesini sağlamak bizim için temek bir sorumluluktur. Yaşanan talihsiz olayın izlerini silerek öğrencilerimizin normal hayatlarına dönmeleri konusunda önemli bir çaba göstereceğiz. Eğitimlerine devam etmelerinin en önemli konu olduğu bilinciyle hareket ediyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber