Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:53 Yorum: 0

Başkan Güler’den taziye mesajı;

Sarıcaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye rejim uçaklarının düzenlemiş olduğu hava saldırı sonrasında aralarında...

Başkan Güler’den taziye mesajı;

Sarıcaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye rejim uçaklarının düzenlemiş olduğu hava saldırı sonrasında aralarında Eskişehirli Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan'ın bulunduğu 3 vatan evladının şehit olmasına ilişkin bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Güler, mesajında, "İçimiz yandı. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumak için canları ortaya koyan 3 kahraman askerimizin şehit düştüğü haberini üzüntü içerisinde öğrendik. Ayrıca aynı operasyonda 10 yaralı evladımıza Rabbim acil şifalar ihsan eylesin. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik yapılan bu tür saldırıları büyük bir nefretle kınıyor, gerek içeride gerekse dışarıda her türlü terör eylemine destek verenleri de bir kez daha lanetliyoruz" diye belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber