Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 09 Mayıs 2024 - 16:42 Yorum: 0

Başkan Işıtan Gün’den, Yeni Malatyaspor’a destek sözü

Hollanda Eredivise Ligi’nin köklü takımlarından Fortuna Sittard’ın Başkanı Işıtan Gün, Yeni Malatyaspor’a ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.Yeni Malatyaspor’a destek arayışları için çalışmalarını sürdüren Asba...

Başkan Işıtan Gün’den, Yeni Malatyaspor’a destek sözü

Hollanda Eredivise Ligi’nin köklü takımlarından Fortuna Sittard’ın Başkanı Işıtan Gün, Yeni Malatyaspor’a ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
Yeni Malatyaspor’a destek arayışları için çalışmalarını sürdüren Asbaşkan Şahin Altunok, Hollanda Eredivise Ligi’nde 11. sırada bulunan Fortuna Sittard’ın Türk başkanı Işıtan Gün ile bir araya geldi. Gün, açıklamasında, “Yeni Malatyaspor için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Değerli dostum, kardeşim Yeni Malatyaspor As Başkanı Şahin Altunok ile bugün bir araya gelerek, Yeni Malatyaspor Kulübü’nün gidişatı hakkında bir görüşme gerçekleştirdik. Depremin yaralarının sarılması noktasında Yeni Malatyaspor’un ayağa kalkmasının çok büyük bir öneme sahip olduğu kanısındayız. Bizler de bunun bilincinde olarak, Yeni Malatyaspor için yapabileceğimiz her ne varsa yapmaya ve kulübün bir an önce Süper Lig’e yeniden çıkması için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade ettik. İnşallah önümüzdeki günlerde de gerekli adımları atarak, Yeni Malatyaspor Kulübü’ne gerekli olan destekleri elimizden geldiğince vermeye çalışacağız. Kıymetli dostum Şahin Altunok kardeşimiz bize durumu detaylıca anlattı. Biz de bundan sonraki süreçte Yeni Malatyaspor’a her türlü desteği vereceğimizi tüm kamuoyuna ilan ederek, Yeni Malatyaspor’un yakinen takipçisi olacağız” dedi.

“Kardeş kulüp olacağız”
Yeni Malatyaspor As Başkanı Şahin Altunok, iki kulüp arasında kardeş takımlar protokolü imzalamak için ilerleyen günlerde gerekli adımları atacaklarını belirterek, “Fortuna Sittard Başkanı kıymetli dostum Işıtan Gün ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda inşallah önümüzdeki süreçte kendisinden destek sözü aldık. Yeni Malatyaspor’umuzun hızlı bir şekilde toparlanarak, yeniden o eski şaşalı günlerine dönebilmesi adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu ve bunun gibi birçok görüşmeyi daha gerçekleştirerek, takımımızın içerisinde olduğu mali krizi çözmek adına gayretlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber