Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2024 - 16:21 Yorum: 0

Başkan Kavuş: “Aldığımız dualarla çalışmalarımız ve zamanımız bereketleniyor”

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, “Elini sıktığımız her vatandaşımızdan güç alıyoruz, duasını aldığımız her hemşehrimiz sayesinde de çalışmalarımız ve zamanım...

Başkan Kavuş: “Aldığımız dualarla çalışmalarımız ve zamanımız bereketleniyor”

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, “Elini sıktığımız her vatandaşımızdan güç alıyoruz, duasını aldığımız her hemşehrimiz sayesinde de çalışmalarımız ve zamanımız bereketleniyor” dedi.
Başkan Kavuş, Beyşehir Caddesi ve Dere Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Programlara, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, meclis üyesi adayları ve AK Parti ilçe teşkilatı yöneticileri de katıldı.

“Meram, hizmetlerin bereketini önümüzdeki dönemde de en güzel şekilde yaşayacak”
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Seçime sayılı günler kala AK Parti Meram İlçe Başkanımız Mustafa Dolular ile kadın ve gençlik kolları üyelerimiz, meclis üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte yürüttüğümüz saha çalışmalarımız çok yüksek bir tempoda devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde elini sıktığımız her vatandaşımızdan güç alıyor, duasını aldığımız her hemşerimiz sayesinde çalışmalarımız ve zamanımız bereketleniyor. İnşallah Meram önümüzdeki dönemde de bu bereketi sonuna kadar yaşayacak” dedi.

“Meram’ın her mahallesi önemli yatırımlar kazandı”
2019-2024 hizmet dönemi içinde ilçenin her mahallesinin önemli yatırımlar aldığını kaydeden Başkan Kavuş, “Dere Mahallemiz bu yatırımlar noktasında biraz daha şanslıydı. Yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayan bir sosyal tesis ile turizm destinasyonumuzun Lavanta Bahçesi ve Kızlar Kayası gibi iki önemli noktasını kazandı Dere Mahallesi. Havasıyla, suyuyla, insanıyla, doğallığıyla eşsiz güzellikteki Meram’ın en güzel mahallelerinden biri olan Dere Mahallesi’ni öne çıkaran Kızlar Kayası Düzenlemesi ve Lavanta Bahçesi hem Konyalılar hem de dışarıdan gelen misafirlerimiz tarafından çok beğenildi. Dere Sosyal Tesisi de mahalle halkının hayatına dokundu. İnşallah önümüzdeki dönem mahallemizin gördüğü ilginin ve değerinin daha da arttığı bir dönem olacak” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber