Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2022 yılı çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, "Erenler'de yaşayan...
Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2022 yılı çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, "Erenler'de yaşayan her bireyin gönlünü kazanmayı kendine şiar edinmiş bir anlayışla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" dedi.
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2022 yılı çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Fevzi Kılıç, kültür hizmetleri, sosyal çalışmalar ve özel günlerde gerçekleşen birçok çalışma hakkında detaylı bilgi verdi.
Ramazan Ayı içerisinde gerçekleşen Çocuk Şenlikleri ile konuşmasına başlayan Başkan Fevzi Kılıç, "9 Çocuk Şenliği programı ile çocuk oyun gruplarını mahallelerimizde kıymetli evlatlarımız ile buluşturduk. Bu çerçevede Ramazan Ayında pandemi sonrasında çocuklarımız için bir farkındalık oluşturduk. Çocuklarımız eğlenceli zaman geçirdi. Önümüzdeki Ramazan Ayında da çocuklarımız için şenliklere devam edeceğiz" dedi. Ramazan Ayı içerisinde gerçekleşen kültür etkinliklerine değinen Başkan Fevzi Kılıç, "Ramazan Ayı içerisinde 2'si konferans, 2'si tiyatro ve 2'side ilahi dinletisi olmak üzere 6 salon programı gerçekleştirdik. Kıymetli vatandaşlarımızın yoğun katılımı oldu. İnşallah önümüzdeki Ramazan Ayını da dolu dolu programlar ile yaşayacağız" dedi.
Yapılan diğer etkinliklerden de bahseden Kılıç, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz çerçevesinde belediyemiz bahçesinde 2 bin civarında öğrencimizi aileleri ile birlikte ağırladık ve çeşitli programlar ile harika bir zaman geçirdik. Kıymetli evlatlarımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aile ziyaretlerimize çok önem veriyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün organizasyonlarında Ramazan ve Kurban Bayramları, Anneler Günü, Babalar Günü, Yaşlılar Haftası, Şehit ve Gaziler Haftası gibi günlerde de olmak üzere yüzlerce hane ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyaretler bizim için moral depolama programları oluyor. Gönül kapılarını açan kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz evlat sahibi olan ailelerimizi ziyaret etmeye devam ediyor. Bizde zaman zaman katılıyoruz. Bu çerçevede 2022 yılında 379 ailemiz ziyaret edilerek yeni doğan bebeklerimizin hediyeleri ailelerine takdim edildi. Rabbim evlatlarımızı memleketimize ve insanlığa hayırlı eylesin inşallah. 2022 yılı içerisinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz 78 evladımızın sünnet olmasına katkı sağladı. Bu çerçevede sağlıkçılarımız ile çocuklarımızı bir araya getirdi, çeşitli hediye ve desteklerde bulundu. Erenler'imizde her bir evladımıza dokunmaya devam edeceğiz. Rabbim hayırlı ve bereketli ömür nasip eylesin inşallah" diye konuştu.
"Erenler'de kimse yalnız değil"
Erenler'de hiç kimsenin yalnız olmadığını vurgulayan Başkan Fevzi Kılıç, "Hasta yatağı, şişme yatak, hasta bezi, engelli aracı ve akülü araç tamir hizmetleri ile her bir vatandaşımızın yanındayız. Rabbim hasta vatandaşlarımıza şifa nasip eylesin, onların dualarından bizleri mahrum etmesin inşallah. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün yoğun mesai harcadığı bir konuda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gıda talepleri. Bu konuda anlaşmalı olduğumuz şirketlerden ekiplerimiz sebze ve meyveleri temin ederek belirlenen ve talep eden gerçek ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ediyor. Kaymakamlığımız ile ihtiyacı olan ailelerimizin evlatlarına okul kıyafeti ve kırtasiye desteğinde bulunduk. Birçok konuda kaymakamlığımız ile istişare ve birlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okul hayatını devam ettiren her bir evladımızın yanındayız ve asla mağdur olmalarına müsaade etmeyiz, edemeyiz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün çalışmalarının haricinde her yaştan vatandaşımızın hizmetinde olarak bizleri mutlu eden Aile Danışmanlık Merkezinden de "ERAKOM" vatandaşlarımız son derece memnun. ERAKOM birey, çocuk, kadın ve aile danışmanlıkları ile profesyonel bir şekilde hizmetini sürdürüyor. Belediyemiz Türkiye İş Kurumu Temsilciliği (İş-Kur) görevini de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz sürdürüyor. İş-Kur temsilcimiz belediyemize iş konusunda müracaat ederek destek isteyen vatandaşlarımız ile iş yerleri arasında köprü vazifesi görüyor. Sadece 2022 yılında 317 vatandaşımız yönlendirdiğimiz iş yerlerinde çalışmaya başladı" şeklinde konuştu.
"Kadınlara evde iş imkanı"
Sakarya genelinde ev kadınlarının aile bütçelerine katkı sağlaması amacıyla gerçekleştirilen çalışma hakkında da bilgi veren Başkan Fevzi Kılıç, "Belediyemiz ile bir firma arasında geliştirilen proje çerçevesinde 150 hanım kardeşimiz evlerinde ördükleri örgü ile ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar. 150 hanım kardeşimiz doğal malzemelerden üretilmiş ipler ile çanta, sepet, vazo çerçevesi ve supla takımları örüyor. Üretilen el emeği göz nuru ürünler 15 ülkede alıcı buluyor" ifadelerini kullandı. Gençlere yönelikte çalışmaların sürdüğünü ifade eden Kılıç, "Hayatın her alanında gençlerimizin yanında olmak istiyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz bizler için çok değerli. Kendileri için hediye internet kartları hazırlattık, bu kartları belediyemize gelen ve gittiğimiz program ve ziyaretlerde görüştüğümüz gençlerimize hediye ediyoruz. Biz gençlerimizin interneti eğitimleri başta olmak üzere kendilerine katkı sağlayacak alanlarda kullanacaklarına inanıyoruz. Genç kardeşlerimin internetlerini güzel günlerde kullanması dileğiyle" dedi.
"Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz"
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, "Ekiplerimiz güzel günlerde olduğu gibi vatandaşlarımızın zor anlarında da kendilerinin yanında olmaya devam ediyor. Cenazelerde; çadır, sandalye ve tabure gibi hizmetlerde bulunarak bir nebzede olsa cenazesi olan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamaya çalışıyorlar. Belediyemizde her bir müdürlüğün ayrı bir çalışma zorluğu ve önemi var fakat Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzü biraz ayırmak istiyorum. Çünkü manevi anlamda sorumlulukları çok büyük. Arkadaşlarımız zaman gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Deyimle söyleyecek olursam bu işin hakkını veriyorlar. Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Mehmet Şehit ve birim personeli mesai arkadaşlarım ile sık sık bir araya geliyorum, dertleşiyoruz, çalışmaları değerlendiriyoruz. Her birine gönülden teşekkür ediyorum. Erenler'de yaşayan her bireyin gönlünü kazanmayı kendine şiar edinmiş bir anlayışla ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
İçişleri Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son bilgiler doğrultusunda Türkiye'nin farklı bölgeleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Bakanlığın açıklamasına göre, 6 Kasım Cuma günü Hatay, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarb
Sabah saatlerinde gerçekleşen duruşma sonrasında kalabalık bir grup ile gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan dava avukatlarından Bünyamin Aktürk, Peygamber Efendimize hakaret eden Leman Dergisi'ne tepki gösterdiği için yargılandığı davanın üçüncü
İl Emniyet Müdürlüğü İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında M.K. S.K., K.B., R.D. ve D.Z. isimli 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin UYAP üzerinden yapılan sorgulamalarında, M.K.’nin uyuşturucu veya uyarıcı madde satışı ya
Millî Savunma Bakanlığı, Bakan Yaşar Güler'in Ukrayna Savunma Bakanı Evgeniy Khmara ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, görüşmede iki ülkeyi ilgilendiren ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularında görüş
Yeni Partili Bursa Nilüfer Belediyesi, 26-29 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Edebiyat Festivali’ne, işgal rejimine açık desteğiyle bilinen yazar Ariana Harwicz’i davet etmesi tepkilere neden oldu. Söz konusu festivale siyonizm destekçisi Ari
Kral Philippe, Başbakan Bart De Wever'in istifasını reddetti ve kamu maliyesi konusunda anlaşmaya varmakta zorlanan iktidar koalisyonu ile ilgili olarak, bütçe görüşmelerine derhal devam etmesini istedi. Philippe, iktidardaki beş koalisyon partisinin lide
Zaporizhzhia bölge vali vekili Mykhailo Semikin yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın güneyindeki Zaporizhzhia bölgesinde bulunan cephe hattındaki Komyshuvakha köyüne Rusya'nın düzenlediği hava saldırısında ölü sayısının 53'e yükseldiğini bildirdi. Semikin, Tel
Gerçekleştirilen rutin denetimlerde, vatandaşların sağlığını tehdit edebilecek ürünler kontrol edildi. Denetimler sırasında son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışını yaptığı tespit edilen bir market hakkında işlem yapıldı. Söz konusu market, 3 gün sür
11 üniversiteye rektör ataması yapıldı
Mersin'de 126 kişiyi 10 milyon lira dolandıran 12 şüpheli yakalandı
03Erzurum'da 30 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirildi
04Putin'den Ukrayna müzakereleri açıklaması
05Sinop'ta uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı
06Keşm Adası'nda gerilim: İki füze düştü, ABD İHA'sı vuruldu
07Katar arabuluculuğunda anlaşma trafiği: "Görüşmeler başarısız oldu" iddiasına yalanlama
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Arca Çorum Fk
Kocaeli̇spor
Göztepe A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Erzurumspor Fk
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor