Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 02 Mayıs 2024 - 17:12 Yorum: 0

Başkan Kurnaz: "İlkadım geleceği için iş birliğine hazırız"

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’ın geleceği için iş birliklerine hazır olduklarını söyledi.Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Alâ, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile göreve gelen İlkadım Belediye Başkanı İhs...

Başkan Kurnaz: 'İlkadım geleceği için iş birliğine hazırız'

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’ın geleceği için iş birliklerine hazır olduklarını söyledi.
Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Alâ, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile göreve gelen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, hayırlı olsun dileklerini ileten Gazi Tümgeneral Davut Alâ’ya teşekkür eden Başkan İhsan Kurnaz, birlikte çalışarak İlkadım’ın daha da ileriye gitmesi için gerçekleştirilecek tüm iş birliklerine hazır olduklarını belirtti. İkili arasında İlkadım Belediyesi’nin mevcut hizmetleri ve gelecek projeleri hakkında detaylı bilgiler konuşuldu.
Kendisine gösterdiği ilgi ve misafirperverliğinden dolayı İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’a teşekkür eden Garnizon Komutanı Davut Alâ ise Samsun’da görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek Başkan İhsan Kurnaz’a görevlerinde başarılar diledi.
Ziyaretin sonunda Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Alâ, Başkan İhsan Kurnaz’a günün anısına şilt takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber