Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 26 Kasım 2022 - 21:38 Yorum: 0

Başkan Öner dualarla anıldı

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden MHP İl Başkanı Murat Öner, vefatının 7'nci günü dolayısıyla lokma hayrı ve dualarla anıldı.

Başkan Öner dualarla anıldı

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden MHP İl Başkanı Murat Öner, vefatının 7'nci günü dolayısıyla lokma hayrı ve dualarla anıldı. Anma etkinliğine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık da katıldı.

Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden MHP İl Başkanı Murat Öner için Alaybey Mahallesi'nde lokma hayrı gerçekleştirildi. Hayır etkinliğine MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, MYK Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MHP İl Yönetimi, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, belediye meclis üyeleri, KAÇEP Yönetimi, Ülkü Ocakları Yönetimi, partililer ve merhum Murat Öner'in ailesi, yakınları ile sevenleri katıldı. Lokma hayrının gerçekleştirildiği etkinlikte, merhumun ruhuna ithafen dualar okundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber