Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Temmuz 2023 - 12:27 Yorum: 0

Derince’de yüzme bilmeyen kalmayacak

Derince Belediyesi’nin ilçe genelinde düzenlediği "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi yaz döneminde de iki ayrı noktada sürüyor.Derince Belediyesi’nin iki yıllık süreçte eğitim ve yaz dönemlerinde gerçekleştirdiği Yüzme Bilmeyen Kalmasın...

Derince’de yüzme bilmeyen kalmayacak

Derince Belediyesi’nin ilçe genelinde düzenlediği "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi yaz döneminde de iki ayrı noktada sürüyor.
Derince Belediyesi’nin iki yıllık süreçte eğitim ve yaz dönemlerinde gerçekleştirdiği Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi çerçevesinde ilçe genelinde 7 bin 367 öğrenci havuzla buluşmuştu. Projeyi yaz döneminde de sürdüren Derince Belediyesi’nin uygulamasıyla birlikte 7-14 yaş arasındaki tüm öğrenciler yine ücretsiz yüzme eğitimlerinden faydalanıyor.
Fatih Sultan Mahallesi’nde yer alan Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve Yenikent Mahallesi’nde bulunan Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yaz dönemi boyunca gerçekleşecek yüzme eğitimlerine kayıt olmak isteyenlerin bizzat iki noktaya başvurmaları gerekiyor. Yüzme eğitimlerinin devam ettiği merkezleri ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirterek, "Hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla çocuklarımızın daima yanındayız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber