Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Mayıs 2024 - 16:35 Yorum: 0

Başkan Özlü: "Gençlik neredeyse biz orada olacağız"

Gençlerle bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, "Gençlerimizin engin fikirleri ve önerileriyle yeni projeler üreteceğiz. Spordan sanata, teknolojiden sosyal ve kültürel aktivitelere kadar gençlik neredeyse biz orada olacağı...

Başkan Özlü: 'Gençlik neredeyse biz orada olacağız'

Gençlerle bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, "Gençlerimizin engin fikirleri ve önerileriyle yeni projeler üreteceğiz. Spordan sanata, teknolojiden sosyal ve kültürel aktivitelere kadar gençlik neredeyse biz orada olacağız" dedi.
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Genç Kocaelililer Derneği iş birliğiyle Damlar Vadisi İbrahim Gencer Millet Bahçesi’nde gençlerle bir araya geldi. Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Sinem Uçan’ın moderatörlüğünde gençlerle sohbet eden Belediye Başkanı Yasin Özlü, kariyer yolculuğu ile ilgili bilgiler verdikten sonra Başiskele’de gençlere yönelik yapılan çalışmalardan bahsetti.
Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile önceki dönemde birçok projeyi gençlerle birlikte gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Yasin Özlü, "Başiskele’mizde gençlere yönelik yaptığımız çalışmalar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 kez ödüllendirildi. Tabii bizim için en büyük ödül Genc-i Âlâ çatısı altında yaptığımız hizmetler ile ilgili sahada gençlerden ve gençlerin ailelerinden aldığımız olumlu dönüşlerdi. Çok güzel ifadelerle karşılaştık. Toplumun gerçekten çok büyük beğenisini ve takdirini kazanan işler yaptığımızı gördük. Bu anlamda motivasyonumuz bir kez daha arttı, enerjimize enerji kattı. Bu yeni dönemimizde de geleceğimizin istikbali ve hazinesi olarak gördüğümüz gençlerimize yatırımlarımız devam edecek. Gençlerimizin engin fikirleri ve önerileriyle yeni projeler üreteceğiz. Spordan sanata, teknolojiden sosyal ve kültürel aktivitelere kadar gençlik nerede ise biz orada olacağız" dedi.
Programda soruları da cevaplayan Başkan Özlü, daha sonra gençlerle birlikte türküler söyledi. Başiskele Belediyesi Neşet Ertaş Müzik Okulları Eğitmeni Bukte Saatcı’nın canlı performasıyla ateş başında türküler söyleyen gençler, keyifli bir akşam geçirdi. Programda gençlere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu