Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın yılda iki kez düzenlediği Toplu Meslek Komitesi toplantılarının ilk oturumu Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de katılımıyla, yapıldı.Düzce TSO Toplu Komite Toplantısı öncesinde Meclis Başkanı...
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın yılda iki kez düzenlediği Toplu Meslek Komitesi toplantılarının ilk oturumu Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de katılımıyla, yapıldı.
Düzce TSO Toplu Komite Toplantısı öncesinde Meclis Başkanı Tanju Acar başkanlığında, aylık olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık tarafından odanın aylık faaliyetleri meclis üyelerine aktardı. Yeni hizmet binası konusundaki son durum ve yapılan iş ve işlemler hakkında inşaat komisyonu ve 2. meslek komitesi üyesi Erdem Akalın, meclis üyelerine bilgiler aktardı. Toplantıda ayrıca aylık mizanlar ve hesaplar görüşüldü.
Meclis toplantısından sonra Düzce TSO Konferans Salonunda Toplu Komite Toplantısına geçildi. Toplantıya, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de katılım sağladı.
Toplantıda ilk olarak Düzce TSO Genel Sekreter Yardımcısı Engin Çavuş, oda ile Düzce Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği projeler ve projelerin durumuyla ilgili sunumunu gerçekleştirdi.
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık yaptığı konuşmasında; "Bugün aramızda Bakanımız Dr. Faruk Özlü bulunuyor. Birazdan sizlere hitap edecek kendileri. Toplu Komite Toplantımıza teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz üzere yeni hizmet binamızda çalışmalar devam ediyor. Proje aşamasından bu yana kendi özel projesi gibi projemizi sahiplenen ve İnşaat Komisyonumuz ile birlikte sonuca ulaşmak için büyük uğraşlar veren Düzce Belediyesi İmar Müdürü Kalender Aydın ve ekibine teşekkür ediyorum. Projenin başından itibaren ilgili tüm birimleri harekete geçiren ve inşaat aşamasına gelmemizdeki en büyük paylardan birine sahip olan Bakanımıza (Faruk Özlü) şükranlarımızı sunuyoruz. Düzce’de 25 yıldır gündemde olan ve daha önce birçok kez girişimde bulunulan Gümrük Müdürlüğü konusunda da Milletvekilimiz Ayşe Keşir’in başlatmış olduğu süreci nihayete erdiren ve Düzce Gümrük Müdürlüğü’nün resmi olarak kurulmasında ilk günden bu yana büyük emekleri olan Bakanımız Faruk Özlü’ye 5 bin üyemiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bildiğiniz üzere yine belediyemiz ile birlikte sürdürdüğümüz DOSKİM projemiz var. Bu projenin de tüm teknik çizimleri, projelendirmeleri ve projenin hayata geçirilmesi için atılması gereken diğer adımları yine Düzce Belediyesi ekiplerimiz ile yapıyoruz. Bu noktada da projeyi benimseyip bir an önce hayata geçirilmesi için bizlerle birlikte aynı heyecanı yaşayan Bakanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Toplu Komite toplantılarında siz komite üyelerimizden beklentimiz; sektörlerinizdeki sorunları, ihtiyaçları ve odamızın kamuoyu oluşturmak suretiyle gündemde tutabileceği sektörel beklentileri burada tartışmaya açmanız. Gerek yerel ve ulusal basında gerekse sosyal medya hesaplarımızda yapmış olduğumuz paylaşımlar ile kamuoyu oluşturuyor, iş insanlarımızın talep ve beklentilerini kararlılıkla gündemde tutuyoruz. Kamu kurumlarımız ve bakanlıklarımız ile sürekli temas halinde çalışıyoruz. İş dünyamızın sesi olmaya gayret ediyoruz. Valiliğimiz, Belediyemiz ve diğer tüm kurumlarımızla ortak çalışmalar yapıyor, birçok projeyi hep birlikte hayata geçiriyoruz"
Toplantının devamında konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce TSO ile özellikle son dönemlerde büyük uyum içerisinde çalıştıklarını ve birlikte çok fazla katma değeri yüksek proje ürettiklerini ifade etti. Özlü, tarımdan turizme, eğitimden orman ürünlerine kadar birçok alanda olan işbirliği çalışmalarının meyvelerini topluyor olmaktan da büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Tutku ve arzuyla yapılan her işin sonuca ulaştığının altını çizen Başkan Özlü, Düzce TSO ile birlikte yol almaktan çok mutlu olduklarını ve her zaman da birlikte olacaklarını da sözlerine ekledi.
Programın sonunda Erdoğan Bıyık, günün anlam ve önemine binaen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye tarihi motiflerden oluşan ve bugün için özel hazırlanan tabloyu takdim etti.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Ankara Pursaklar Belediyesi, etkili olan yoğun kar yağışıyla ilçe genelinde ulaşımın aksamaması ve vatandaşların günlük yaşamlarının olumsuz etkilenmemesi için mesaiye devam ediyor.Pursaklar Belediyesi ana arterler, sokaklar, okul çevreleri, hastaneler ve
Cildin bu dönemde nemini daha hızlı kaybettiğini belirten Deri Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Özge Aşkın, “Soğuk havada düşük nem sebebiyle cildin üst tabakasının su tutma kapasitesi azalır. Rüzgâr, sıcak duş ve yüksek iç mekân ısısı da transepidermal su ka
Bayburt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Sevim başkanlığında, İl Risk Azaltma Planı (İRAP) kapsamında risk değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, afet risklerine karşı alınacak teknik ve önleyici tedbirler masaya yat
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi çalışanlarıyla ve hastanede tedavi gören çocuk hastalarla bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı.Akdeniz Üniversitesi Hastanesi H Blok Atrium’da düzenlenen yeni yıl kut
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Cumhuriyet Meydanı çevresinde faaliyet gösteren kanatlı eti satışı yapan esnafa yönelik denetim gerçekleştirdi.Kentin muhtelif bölgelerinde sorumluluk alanına giren her konuda dene
Erzincan Veteriner Hekimler Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, klinisyen veteriner hekimlerin yaşadığı sorunlar ile 2026 yılı hedefleri ele alındı.Programa, Erzincan merkez ve ilçelerinde veteriner muayenehanesi bulunan klinisyen veteriner h
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.Diyadin Kaymakamlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan köy yollar
Afyonkarahisar Valiliğin’den yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Meteorolojiden alınan verilere göre ilimizde gece yarısından itibaren etkili ola
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’a yaptığımız şeyi yapmasaydık Orta Doğu’da barış sağlanamazdı, imzalanan bir anlaşma olmazdı. İran’ın gücü ve prestiji büyük ölçüde azaldı. Orta Doğu’da en büyük tehlike onlar" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.
03Bursa’da tekel bayisine silahlı saldırı: 2 yaralı
04Iğdır’da aç kalan 3 vaşak köye indi
05Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu
06Trump ve Netanyahu basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgüler yağdı
07Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük