Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Aralık 2022 - 10:53 Yorum: 0

Başkan Palancıoğlu, 50. Yıl Dedeman 4-6 yaş Kur’an Kursu’nun açılışını yaptı

50. Yıl Dedeman 4-6 yaş Kur'an Kursu'nun açılış törenine katılan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, çocuklara yapılacak her yatırımın...

Başkan Palancıoğlu, 50. Yıl Dedeman 4-6 yaş Kur’an Kursu’nun açılışını yaptı

50. Yıl Dedeman 4-6 yaş Kur'an Kursu'nun açılış törenine katılan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, çocuklara yapılacak her yatırımın aile hayatına ve geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu söyledi.

Yeni okul alanına kavuşan Dedeman'da farklı farklı birimlerin eğitim-öğretime başladığını hatırlatan Başkan Dr. Palancıoğlu, "Bunların en yenisi daha önce olmayan Kuran Kursu'ydu. Güzel bir Kuran Kursumuzda İl ve İlçe Müftülüğümüzün gayretleriyle burada hayata geçiyor. Cenap-ı Allah burada eğitim alacak çocuklarımızı ülkemize hayırlı evlat olmaya nasip etsin. 4-6 yaş arası çocuklarımız en önemli yaş grubu. Çocuklarımızın hayatında dönüm noktası. Burada alacakları eğitim bundan sonraki hayatlarını etkileyecek. Dolasıyla vicdanlı, ahlaklı, edepli, İslam'ın kurallarına hâkim aile yaşantısı olacak olan bireyler inşallah buralardan çıkacak. Dolayısıyla fiziki ortam tabi ki önemli. Biz elimizden geleni yaptık ama bundan sonra buradaki hocalarımızın gayreti çok önemli. Kadınlar ve annelerimiz çocuklarımıza bakıyorlar, onları yetiştiriyorlar. Aile yapısı ne kadar sağlam olursa ülkemiz, İslam âlemi o kadar iyi bir noktaya gelir. Biz belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, Müftülerimize teşekkür ediyoruz. Belediye olarak şuanda açılış ve temel atmaya yetişemiyoruz. Tam 16 tane cami yapıyoruz; bir kısmının açılışını yaptık. 8 tane Kuran Kursu yaptık. 16 okul, 16 cami, 8 sağlık Ocağı, 8 Kur'an kursu, 8 sosyal tesis, 150'ye yakın park yaptık hala da yapıyoruz. Cenap-ı Allah güç kuvvet verdikçe vatanımıza, milletimize, ilçemize, ilimize hizmet vereceğiz. İlçemizde Kaymakamımız Bülent Beyle tek bir ses olduk. Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Cenap-ı Allah hepimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin diyorum. 50. Yıl Dedeman 4-6 yaş Kur'an Kursunun Kayseri'mize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber