23 Nisan kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, makamını ilkokul öğrencisi Ece Sayar’a devretti. Minik başkanın verdiği talimatlar dikkat çekerken, çocuklara yönelik projeler ön plana çıktı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 2
23 Nisan kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, makamını ilkokul öğrencisi Ece Sayar’a devretti. Minik başkanın verdiği talimatlar dikkat çekerken, çocuklara yönelik projeler ön plana çıktı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ece Sayar’a devretti.
23 Nisan’ın 106. yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen programda Başkan Er, Mehmet Emin Bitlis İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Ece Sayar ile beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyarette Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Avşar, Okul Müdürü Lütfi Hangün, öğretmen Gökçen Baykut ile öğrenci Ece Sayar’ın ailesi de yer aldı.
Ziyaretin ardından Başkan Sami Er, makam koltuğunu temsili olarak Ece Sayar’a devretti. Çocukların bayramını kutlayan Er, 23 Nisan’ın Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edildiğini hatırlatarak, bu özel günün büyük bir coşkuyla kutlandığını ifade etti.
Başkan Er, “Bugün bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Ece kızımız belediye başkanı olarak bu görevi devraldı. Şimdi sözü, bu anlamlı günde göreve başlayan Sayın Belediye Başkanımız Ece Hanım’a bırakıyoruz” dedi.
Koltuğu devralan öğrenci Ece Sayar ise kendisini makamında ağırlayan Başkan Er’e teşekkür ederek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Sayar, yaptığı konuşmada şehirde devam eden çalışmaların önemine değinerek, özellikle trafik yoğunluğuna dikkat çekti.
Şehrin doğu-batı aksında yaşanan trafik sorununa çözüm olarak büyük kavşaklar, alt ve üst geçit projeleri planladıklarını belirten Sayar, otopark sayısının artırılması ve otobüs terminalinin şehir dışına taşınması yönünde hedefler ortaya koydu.
Çocuk, yaşlı ve engelli bireyleri önceleyen bir şehir vizyonu ortaya koyduklarını ifade eden Sayar, ilgili birimi arayarak Mehmet Emin Bitlis İlkokulu’nun bahçesine yumuşak zeminli oyun alanı yapılması talimatını verdi. Ayrıca yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.
Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
12 Haziran'da San Francisco'dan Alaska ve Kanada seferine çıkan, 2 Temmuz'da ise yeniden San Francisco'ya dönmesi planlanan gemide, yolculuğun iki haftasını aşkın süresinin ardından salgın bildirimi yapıldı. CDC'ye göre gemide 3 bin 32 yolcu ve bin 144 mü
Gazze'de 7 Ekim 2023'ten bu yana devam eden saldırıların bugün itibarıyla 1000'inci gününe ulaşması dolayısıyla Mardin'de anlamlı bir farkındalık etkinliği düzenlendi. Kentte açılan karikatür sergisinde, Gazze'de yaşanan insani dram, savaşın çocuklar üzer
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Orhangazi kapalı pazar yerinde meydana gelen 3 ayrı açıktan hırsızlık olayının şüphelisini düzenlenen operasyonla yakaladı. Hırsızlık olaylarının ardından güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin kiralık
İzmir’de narkotik ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Adnan Menderes Havalimanı’nda uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Yurt dışından kente uyuşturucu madde getirdiği değerlendirilen yabancı uyruklu bir şüpheli takibe alındı. Ekipler tarafın
İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan bir Yediemin Otoparkı'nda çıkan yangın maddi hasara neden oldu. Doğanlar Mahallesi’nde bulunan otoparkta henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek park halindeki araçlara sıçradı. Yangını fa
Siyonist işgal rejiminin Gazze'de sürdürdüğü katliamlar bin gündür devam ederken, insani yardım kuruluşları da yaşanan insani felakete dikkat çekerek, Gazze'nin gündemden düşmemesi ve yardım faaliyetlerinin kesintisiz devam etmesi çağrısında bulunuyor. U
Yaklaşık 2,5 dakika süren türbülansın Wyoming semalarında meydana geldiği, olayın ardından uçağın rotasını değiştirerek Minnesota'ya acil iniş yaptığı belirtildi. Delta Air Lines, iniş sonrası 25 kişinin tedavi amacıyla hastanelere kaldırıldığını doğrulam
Proje çerçevesinde Ceylanpınar Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde tedavi gören çocuklar ziyaret edilerek çeşitli oyuncaklar hediye edildi. İlçe Gençlik Merkezi ile gönüllü gençlerin katkılarıyla gerçekleştirilen ziyarette, minik hastaların moral bulması v
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük