Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eser ve hizmet belediyeciliği vizyonu ile çalışmaya ve üretmeye devam ettiklerini belirterek, “Canik’imizi projeler ve yatırımlarla ihya etmeye devam ediyoruz” dedi.Belediye Başkanı İb...
Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eser ve hizmet belediyeciliği vizyonu ile çalışmaya ve üretmeye devam ettiklerini belirterek, “Canik’imizi projeler ve yatırımlarla ihya etmeye devam ediyoruz” dedi.
Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’in yenilenen kimliğine değer katacak yeni projeleri ve yatırımları ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Sandıkçı, merkezi hükümet yatırımları ve Canik Belediyesi’nin kendi kaynaklarını verimli bir şekilde kullanarak kazandırdıkları yatırımlarla, ilçenin değerinin artmaya devam ettiğine dikkat çekerek, Canik’i projeler ve yatırımlarla ihya etmeye devam ettiklerini kaydetti.
Mert Irmağı Düzenleme ve Rehabilitasyon Projesi’yle ilçede yeni sosyal yaşam alanlarını yer alacağını vurgulayan Başkan Sandıkçı, “Mert Irmağı Düzenleme ve Rehabilitasyon Projemiz kapsamında, Mert Irmağı içerisinde ve çevresinde düzenleme çalışmaları son hızla devam ediyor. Merkezi hükümet yatırımları çerçevesinde ilçemize kazandırdığımız Mert Irmağı Düzenleme ve Rehabilitasyon Projemizle, yeni sosyal alanlarını hemşehrilerimizle buluşturacağız. Mert Irmağı çevresine modern bir görünüm kazandırırken, olması muhtemel taşkın riskinin ise önüne geçmiş olacağız” şeklinde konuştu.
“Samsun Şehir Hastanesi Karadeniz Bölgesi’nin sağlık üssü olacak”
Samsun Şehir Hastanesi’nin, Karadeniz Bölgesi’nin sağlık üssü olarak Canik ilçesinde hizmet vereceğini belirten Sandıkçı, hastanenin yapım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, “Samsun Şehir Hastanemiz ilçemizde hem ilimiz hem de bölge insanımıza hizmet verecek. Merkezi hükümet yatırımları ve belediyemiz öz kaynaklarıyla ilçemize kazandırdığımız projeler ve yatırımlarla ilçemizin büyük bir gelişim ve değişim yaşadığına büyük bir gururla şahitlik ediyoruz. Eser ve hizmet belediyeciliği vizyonumuzla, ilçemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.
“Canik İş Merkezi projemiz ile ilçemize yeni istihdam alanları kazandıracağız”
Canik İş Merkezi’nin yapım çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Sandıkçı, “Canik İş Merkezi ile ilçemizin aktif ticari hayatını daha canlı bir hale getireceğiz. Canik İş Merkezimizde modern ve kullanışlı ofisler ile iş yerleri yer alacak. Yapım çalışmalarını hızla sürdürdüğümüz Canik İş Merkezi projemizle, ilçemize yeni istihdam alanları kazandırmış olacağız” ifadelerine yer verdi.
Canik’e donanımlı jandarma merkezi
Canik İlçe Jandarma Merkezi’nin de bölgenin en etkin ve donanımlı jandarma merkezi olacağına dikkat çeken Başkan Sandıkçı, şunları söyledi:
“Canik İlçe Jandarma Merkezimiz modern mimari yapısı, açık ve kapalı kullanım alanlarıyla jandarma teşkilatımıza ve hemşehrilerimize hizmet verecek. Hemşehrilerimiz, özellikle jandarmanın görev alanı kapsamında olan ilgili tüm işlemlerini, çevre ilçelere gitmeye gerek duymaksızın kolaylıkla yerinde gerçekleştirebilecek.”
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, Hakkari’deki temasları kapsamında Şemdinli ilçesini ziyaret etti. İl ve ilçe teşkilatlarının eşlik ettiği Ramanlı, ilçe genelinde çeşitli ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirdi. Şemdinli programına halk buluşmasıyla baş
Batman'da bir binanın asansöründe mahsur kalan kadın ve çocuk için yardım çağrısında bulunuldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yaptıkları çalışmayla kadın ve çocuğu bulundukları yerden çıkardı. Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipl
Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Konya’nın Fevzi Çakmak Mahallesi’nde haciz işlemi için görev yapan icra personeli İ.A. ile alacaklı vekilleri Av. O.A. ve Av. E.H’ye yönelik, görevin yapılmasını engelleme amacı
İTTİHADUL ULEMA'nın geleneksel hale getirdiği Alimler Buluşmasının bu yıl 11'ncisi düzenleniyor. Program, Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Camii Konferans Salonu'nda başladı. İki gün sürecek programda davet çalışmaları, İ
Van’da yaşayan Muzaffer Kanat, 9 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından boyun omuriliğinin kırılması sonucu felç kaldı. Geçirdiği 13 ameliyatın ardından sol tarafında iyileşme görülen Kanat’ın sağ tarafındaki felç devam etti. Yüzde 87 oranında ömür
İTTİHADUL ULEMA'nın geleneksel hale getirdiği Alimler Buluşmasının bu yıl 11'ncisi düzenleniyor. Program, Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Camii Konferans Salonu'nda başladı. İki gün sürecek programda davet çalışmaları, İ
Meme kanserinde erken tanı hayat kurtarırken, birçok kadın kötü sonuç alma endişesi nedeniyle rutin kontrollerini erteleyebiliyor. Uzman Klinik Psikolog Jülide Unutmaz, sağlık taramalarından kaçınmanın yalnızca ihmal veya bilgi eksikliğinden kaynaklanmadı
Zaporijya Bölgesi Askeri İdaresi Başkanı İvan Fedorov, yaptığı açıklamada, bölgenin idari merkezi Zaporijya kentinin Rusya tarafından güdümlü bombalarla hedef alındığını belirtti. Fedorov, saldırıda ilk belirlemelere göre 8 kişinin hayatını kaybettiğini,
Malatya'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Mardin’de hareket eden traktörün altında kalan çocuk öldü
03Esenyurt Belediyesi'ne yolsuzluk soruşturması: 9 kişi tutuklandı
04Mardin’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
05Gazze'de sahte ateşkes: 6 şehit, çok sayıda yaralı
06Trump, Zelenskiy, Rus dizeli: Kiev ile Washington arasındaki görüş ayrılıkları derinleşiyor
07Riyad Havalimanı'na saldırıda 12 kişi öldü, 309 kişi yaralandı
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor