Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Nisan 2024 - 09:50 Yorum: 0

Başkan talimat verdi okulun bankları ve çöp kovaları değişti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Ali Güneş, Düzce Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Temsili Başkan Güneş’in, okul bahçesinin düzenlenmesi talimatı üzerine harekete geçen ekiple...

Başkan talimat verdi okulun bankları ve çöp kovaları değişti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Ali Güneş, Düzce Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Temsili Başkan Güneş’in, okul bahçesinin düzenlenmesi talimatı üzerine harekete geçen ekipler, isteklerini anında yerine getirdi.
Makam koltukları çocuklara geçti. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü makamını, temsili olarak Cumhuriyet İlkokulu 4C sınıfı öğrencisi Ali Güneş’e bıraktı. Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan’ın makamda karşıladığı Güneş, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında, “Öncelikle herkesin ve bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bizlere bugünü armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum” dedi.
Temsili başkanın ilk talimatı ise okulunun eksiklerinin giderilmesine yönelik oldu. Park ve Bahçeler Müdürü Mücella Öztürk ile telefon bağlantısı kuran Güneş, çöp kovası sayısının artırılmasını, okul bahçesinin peyzaj düzenlemesinin yapılmasını ve oturma bankları konulmasını istedi. Öztürk, talimatın yerine getirileceğini ifade etti.
Ziyaretin sonunda Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan, tüm dünya çocuklarının ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını’ kutlayarak, Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ali Güneş’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Ekipler talimatları anında yerine getirdi
Başkanlık koltuğuna temsilen oturan Ali Güneş’in talimatları üzerine hemen harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet İlkokulu’na gitti. Okul bahçesindeki eskiyen oturma banklarını sökerek yeni banklar yerleştiren ekipler, getirdikleri mevsimlik çiçekleri de dikerek okul bahçesini güzelleştirdi. Ayrıca okul bahçesine yeni çöp kovaları da konuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber