Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Haziran 2025 - 16:39 Yorum: 0

Başkan Taşkın’dan çocuklara özel park

Daha yeşil bir Patnos çalışmaları kapsamında Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Patnos Belediyesi, bu sefer de çocuklara yönelik park yaptı.Hızla büyüyen ve gelişen Patnos’un parklarıyla birlikte yeşillendiğini ve daha da güzelleştiği...

Başkan Taşkın’dan çocuklara özel park

Daha yeşil bir Patnos çalışmaları kapsamında Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Patnos Belediyesi, bu sefer de çocuklara yönelik park yaptı.
Hızla büyüyen ve gelişen Patnos’un parklarıyla birlikte yeşillendiğini ve daha da güzelleştiğini belirten Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın, "Patnos’ta çocuk olmanın ayrıcalık olduğunu çocuklarımıza hissettirmek istiyoruz" dedi.
Yeni ve farklı parkların Patnos’a ayrı bir güzellik kattığına dikkat çeken Başkan Taşkın, mevsim itibariyle park ve yeşil alan çalışmalarını hızlandırdıklarını vurgulayarak "Patnos’ta çocuk olmanın ayrıcalık olduğunu çocuklarımıza hissettirmek istiyoruz. Yeni çalışmalarla çocukların keyifli vakit geçirmelerini ve daha da sosyalleşmesine katkı sağlıyoruz. Çünkü parklar çocukların vazgeçilmez mekanları arasında yer almaktadır. Çocuk ve yetişkinlerin günlük yaşamının bir parçası olan parklarımızı, daha da güzelleştirmek ve gönül rahatlığıyla kullanılması için yoğun gayret sarf ediyoruz. Yapmış olduğumuz bütün projeler geleceğimizin teminatı evlatlarımız içindir. Parkımız, Patnos’a hayırlı olsun. Patnos’a yakışır çevre düzenlemeleri ve parkları ile birlikte hemşehrilerimize daha güzel mekanlar sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber