Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 07 Aralık 2022 - 14:53 Yorum: 0

Başkan Topaloğlu’ndan hastalara moral

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Yaptığımız hasta ziyaretleri birbirimize yaklaştırıyor. Hastalarımıza da moral oluyor. Onların isteklerini...

Başkan Topaloğlu’ndan hastalara moral

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Yaptığımız hasta ziyaretleri birbirimize yaklaştırıyor. Hastalarımıza da moral oluyor. Onların isteklerini de dinliyoruz" dedi.

Her fırsatta hasta ve yaşlıları ziyaret eden Başkan Topaloğlu amaçlarının her zaman vatandaşların yanında olduğunu hissettirmek olduğunu söyledi.Hasta ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Topaloğlu, "Hastalık ve sağlık bizler için. Rabb'im öncelikle her şeyin hayırlısını nasip etsin. Kültürümüz bize yaşlıya saygı, hastaya ve büyüğe ziyarette bulunmayı öğretti. Böyle ziyaretler bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. Hastalarımıza da moral oluyor. Onların isteklerini de dinliyoruz. Bu vesile ile buradan tüm hastalarımıza Allah'tan şifa diliyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber