Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mayıs 2024 - 15:32 Yorum: 0

Başkan Türkel: “Atakum ve İzmir arasındaki güç birliğinin iki kente de önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum”

Samsun’un Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Atakum ve İzmir arasındaki güç birliğinin iki şehre de önemli kazanımlar sağlayacağına inandıklarını söyledi.19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı kapsamında ziyaretler için Sams...

Başkan Türkel: “Atakum ve İzmir arasındaki güç birliğinin iki kente de önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum”

Samsun’un Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Atakum ve İzmir arasındaki güç birliğinin iki şehre de önemli kazanımlar sağlayacağına inandıklarını söyledi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı kapsamında ziyaretler için Samsun’a gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’i ziyaret etti. Tarihi bir günde gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren her iki belediye başkanı, birbirlerine başarılar diledi. Atakum Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Tugay, iki belediyenin her zaman iş birliği ve dayanışma içerisinde hareket edeceğini söyledi.
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Güzel İzmir’den kurtuluş şehri Samsun’a gelen Başkanımız Cemil Tugay’la 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı coşkusunu ve gururunu paylaşıyoruz. İzmir tarihi, sanatı, turizmi ve sanayisi ile sadece Türkiye’nin değil dünyanın sayılı kentlerinden biri. Başkanımız Cemil Tugay’la daha da gelişecek ve güzelleşecek. Atakum ve İzmir arasındaki güç birliğinin iki kente de önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum. Tarihi misyonu olan iki belediyemiz arasındaki dayanışmanın, güzel gelişmeleri başlatmasını ve tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu