Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:46 Çeşme’de maç bitmedi ama dostluk kazandı18:42 Gönen’de orman yangını: Müdahale sürüyor18:39 Şampiyonluk maçında futbolcudan, kız arkadaşına evlilik teklifi18:37 Kütahya Belediyesi’nden sokak hayvanları bakımevi ile ilgili açıklama18:32 Yüksekova’da iftar vakti çıkan yangın korkuttu: Ekipler anında müdahalede b...18:29 Yaren leyleğin geldiği duyan, o köye akın etti18:29 Arsenal - Chelsea derbisini Mesut Özil ile Akif Çağatay Kılıç birlikte izle...18:29 Alikulov’un burnunda ve elmacık kemiğinde kırık tespit edildi18:22 Sıcaklıklarının düşeceği Eskişehir’de Meteorolojiden kuvvetli rüzgâr uyarıs...18:16 Trendyol Süper Lig: Göztepe: 1 - Eyüpspor: 1 (Maç sonucu)18:13 Marmaris Ege Rallisi tamamlandı, kupalar sahiplerini buldu18:10 Kırıkkale için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı18:09 İlhan Palut: "En iyisinin olması için ne yapılması gerekiyorsa, İlhan Palut...18:07 Kulu’da polis kurallara uymayan motosikletçilere göz açtırmıyor18:06 Mahmut Nedim Akülke: "Erciyes, ülkemizin kış sporlarında amiral gemisi"18:05 Trendyol Süper Lig: Atakaş Hatayspor: 3 - Sivasspor: 2 (Maç sonucu)18:01 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Türk Telekom 88 - Aliağa Petkimspor...18:00 Jose Morais: "Volkan hocanın yaptığı şeylerle beraber birleştirerek şu an b...17:58 Keşan’da çıkan yangında 5 büyükbaş, 4 küçükbaş hayvan telef oldu17:46 Kızılay Kars Şube Başkanı Kübra Hüryurt oldu
Yerel 19 Şubat 2025 - 18:41 Yorum: 0

Başkan Tutdere, muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, merkez mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen Şubat ayı istişare toplantısında muhtarların taleplerini dinledi.Toplantıda, Ramazan ayında kurulacak iftar çadırı, düzenlenecek etkinl...

Başkan Tutdere, muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, merkez mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen Şubat ayı istişare toplantısında muhtarların taleplerini dinledi.
Toplantıda, Ramazan ayında kurulacak iftar çadırı, düzenlenecek etkinlikler ve yardım organizasyonları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Adıyaman’ın altyapı, üstyapı ve yeniden imar çalışmaları için yoğun bir çaba harcadıklarını belirten Başkan Tutdere, belediye ekiplerinin sahada aktif olarak çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. Şehrin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla yeniden ayağa kalkacağını ifade etti.
Mahalle muhtarlarıyla düzenli olarak bir araya geldiklerini belirten Başkan Tutdere, altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde havaların ısınmasıyla birlikte asfalt serimine hızla başlayacaklarını söyledi.
Başkan Tutdere, "Göreve geldiğimizden bu yana muhtarlarımızla altıncı toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Mahallelerinizin sorunlarını bu toplantılarda dile getireceksiniz, biz de birlikte çözüm arayacağız. Şehrimizin yeniden inşası ve depremin yaralarını sarmak için birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Başkan Tutdere, Şubat ayının Adıyaman için yas ayı olduğunu belirterek, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlenen anma törenlerinin tüm Türkiye’ye birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdiğini ifade etti.
Başkan Tutdere, "Adıyaman için Şubat ayı, büyük bir acının ve yasın ayıdır. 6 Şubat’ta kaybettiğimiz kardeşlerimizi anmak için birçok etkinlik düzenlendi. Cumhurbaşkanı başta olmak üzere, siyasi parti genel başkanları, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bürokratlar ve bakanlar Adıyaman’da bizlerleydi. Bu güçlü birliktelik, Adıyaman’ın dayanışma ruhunu ve kültürünü yansıtan örnek bir tablo oluşturdu. Bu birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Adıyaman, Türkiye’nin göz bebeği olmaya devam edecek. Halkımızın hoşgörüsü, misafirperverliği ve dayanışma ruhu tüm ülkeye örnek olacak. Biz de muhtarlarımızla birlikte, bu güzel şehri hak ettiği noktaya taşımak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halkımıza hizmet etmek bizim için en büyük şereftir. Yerinde dönüşüm projelerinde Türkiye’nin en iyi ili konumundayız ve bu bizi mutlu ediyor. Bakanlık verileri de bunu doğruluyor. Alacağımız tüm kararların şehrimize, mahallelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Tutdere, Ramazan ayında yapılacak etkinlikler ve sosyal yardımlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Eskisaray Mahallesi’ndeki Mimar Sinan Kültür Parkı’nda iftar çadırı kurulacağını belirten Tutdere, talep gelmesi halinde mahallelerde de iftar organizasyonlarının düzenlenebileceğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber