Su sorununun yaşandığı Adiyaman K-1 Konteyner Kent’e giderek denetim yapan Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Belediye emrinizde, devletin kurumları emrinizde, bu zor günleri birlikte atlatacağız” dedi.Adıyaman K-1 Konteyner Kentte...
Su sorununun yaşandığı Adiyaman K-1 Konteyner Kent’e giderek denetim yapan Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Belediye emrinizde, devletin kurumları emrinizde, bu zor günleri birlikte atlatacağız” dedi.
Adıyaman K-1 Konteyner Kentte yaşayan vatandaşlar, içme suyu sıkıntısını ve yaşanan su kesintilerini protesto ederek yetkililere çözüm bulunması için çağrıda bulunmuştu.
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere de, sabah saatlerinde Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri ve AFAD yetkilileri ile birlikte konteyner kente giderek denetimde bulundu.
AFAD yetkilileri ve Belediye Su İşleri ekipleri ile birlikte kapsamlı bir denetim gerçekleştiren Başkan Tutdere, depolardan ve çeşmelerden akan suları kontrol etti. Tutdere denetim sırasında su kalitesi ve su kesintileriyle ilgili raporları tek tek inceledi, vatandaşın su ile ilgili şikayetlerini tek tek dinledi.
Vatandaş su kesintisinin dışında asıl problemlerinin sudaki koku ve tat olduğunu belirtti. Başkan Tutdere de, suyun kokusunu kontrol ederek numunelerin tekrar inceleneceğini ve şikayetler dikkate alınarak gerekli önlemleri alacaklarını söyledi.
Başkan Tutdere, “Rahat olun, sorun devam ederse beni telefonumdan arayabilirsiniz. Biz sizin yanınızdayız. Belediye hepinizin emrinde, valilik hepinizin emrinde, devletin bütün kurumları sizin emrinizde. Bu zor günleri beraber atlatacağız, suda sorun varsa mutlaka düzeltiriz, bir çaresi vardır biz de o çareyi buluruz” dedi.
Koku ve tatla ilgili raporları inceleyen Başkan Tutdere farklı noktalardan tekrar numune alınarak gerekli işlemlerin yapılması talimatını verdi.
Tutdere, "Hemşehrilerimizin su ile ilgili yaşadığı sıkıntıları en kısa sürede gidermek için buradayız. AFAD yetkilileri ve belediyemizin su işleri ekipleri ile birlikte kapsamlı bir denetim gerçekleştirdik. Farklı noktalardan su numuneleri alarak analiz için laboratuvarlara gönderdik. Açıkta duran vanaların kapatılması, depolarla ilgili bakım ve diğer çalışmalar ve suyun kalitesinin artırılması için gerekli tüm önlemleri alacağız. Vatandaşlarımızın su sorununun çözülmesi için tüm ekiplerimizle seferber olduk” diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında gerçekleştirilen Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı'nda il genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları, alınan tedbirler ile suç ve suçlulara yönelik operasyonlar değerlendirildi. Valilikten yapılan açıklamay
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, meteorolojik veriler doğrultusunda kıyı bölgelerinde orman yangını riskinin kritik seviyeye ulaştığını belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Yumaklı, bugün ve yarın başta Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İzmir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının önemli bir değişiklik göstermeyeceğini, sıcaklıkların genel olarak mevsim normalleri civarında, güney ve doğu kesimlerde ise yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi. Son
Bitlis'te Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu (BMİKK) Toplantısı, Vali Ahmet Karakaya başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, tütün, alkol ve madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Bağımlılıkla mücadele
Myanmar International TV'nin haberine göre, Myanmar Hava Kuvvetlerine ait eğitim uçağına Yangon şehrinin Hmawbi bölgesi yakınlarındaki tatbikat sırasında kuş sürüsü çarptı. Uçağın pilotu, çarpma sonrası motoru alev alan uçağı ıssız bir alana doğru yönlend
Olay, Soekarno-Hatta Uluslararası Havalimanı'ında meydana geldi. Kuala Lumpur'dan Jakarta'ya görevli olarak gelen Malezya Airlines pilotu MSO'nun bavulu, gümrük memurlarının X-ray kontrolünde şüpheli bulundu. Bavulda yapılan aramalarda 14 büyük paket içi
Gazze Şeridi'ndeki Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ilaç teminindeki sıkıntının devam ettiği ve bunun hastaların hayatını tehdit eden sessiz bir yıkıma dönüştüğü belirtildi. Açıklamada, kanser ve kan hastalıklarının tedavisinde kullanıla
Denizcilik Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, geminin Novorossiysk'e yaklaşık 20 deniz mili açıkta saldırıya uğradığı belirtildi. Açıklamada, gemide 13'ü Türkiye vatandaşı olmak üzere toplam 22 mürettebat bulunduğu, ilk belirle
İstanbul Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük