Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 12:13 Yorum: 0

Başkan Ziyrek'ten güreşçilere ödül

ERZURUM (AA) - Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Uzundere ve Artvin'in Yusufeli ilçelerinde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren güreşçileri ödüllendirdi.Ziyrek, Gençlik ve Spor İlçe...

Başkan Ziyrek'ten güreşçilere ödül

ERZURUM (AA) - Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Uzundere ve Artvin'in Yusufeli ilçelerinde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren güreşçileri ödüllendirdi.

Ziyrek, Gençlik ve Spor İlçe Spor Müdürü Lokman Güney, Antrenörü Erturan Ay ve güreşçileri kabulünde, güreşçilere altın hediye etti. 

Ziyrek, yaptığı açıklamada, kulüpleşme adına bir çalışma yapmayı planladıklarını, güreş tesisi ve karakucak meydanı çalışmalarının üzerinde önemle durduklarını söyledi.

Antrenör Ay ise pehlivanlığın peygamber sporu olduğunu, sporculara da hep bu yönde ahlaklı ve faziletli olmayı öğütlediklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber