Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Şubat 2022 - 17:04 Yorum: 0

Başkent’te Ankara Döneri Festivali

Ankara Döneri Festivali'nde başkentliler dönere doydu. Festival alanını ziyaret eden vatandaşlara tezgahlarda ince ince kesilen dönerler dağıtıldı.

Başkent’te Ankara Döneri Festivali

Ankara Döneri Festivali'nde başkentliler dönere doydu. Festival alanını ziyaret eden vatandaşlara tezgahlarda ince ince kesilen dönerler dağıtıldı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde yer alan Üreğil Millet Bahçesi'nde ikincisi düzenlenen Ankara Döneri Festivali'ne yoğun katılım gerçekleşti. Festival alanında vatandaşlar pişirilen dönerleri tüketirken, Ankara Seğmenleri'nin gösterileri ve sanatçı Veli Erdem Karakülah'ın şarkıları ile oynadılar. Ankara dönerinin yanı sıra alanda tavuklu pilav ve çorba ikramında da bulunuldu. Mamak Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pandemi sürecinde yaşanan zor zamanlardan sonra festivallerle Mamaklılarla buluştuklarını belirten Köse, "Zor zamanlar geçirdik. Özellikle salgın döneminde evden çıkmakta zorlandık. Bir taraftan salgın da nispeten azalmaya başladı. Bizde çoluk çocuk tüm hemşehrilerimizi bir araya getirelim dedik" ifadelerini kullandı.

Ankara'ya has bir lezzetle bir araya geldikleri için mutlu olduklarını aktaran Köse, "Biz Mamak'ta büyük bir aileyiz. Biz ailemize ikramlarda bulunmak istedik. Festivalleri bu yüzden yapıyoruz. Biz "Angaralıyız ve Angara'da Angara döneri yenir" diyoruz. Ankara Döner Festivali'nde size ikram etmek üzere sadece döner değil, tavuk pilav, çorba ve çay ikramında bulunuyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve böyle etkinliklerde buluşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Festivale ailecek geldiklerini belirten Mustafa Solak, "Normalde çalışıyoruz, festivale geldik ve etkinlikten dolayı memnunuz. Ailemle, çocuklarımla geldim. Ankara dönerini severiz. Biz Yozgatlıyız, orada da Arabaşı Festivalimiz oluyor. O festivale de katılıyoruz. Döner yiyeceğiz, memnunuz şu anda" dedi.

Pazar günlerini festivalde değerlendiren vatandaşlar, Döner Festivali'nden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Ankara'nın dört bir yanından gelen ziyaretçiler, festival için Belediye Başkan'ı Murat Köse'ye teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber