Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Ekim 2022 - 22:13 Yorum: 0

Başkentte bıçaklı saldırıya uğrayan dolmuş şoförü hayatını kaybetti

Ankara'da husumetli olduğu dolmuş kahyasının bıçaklı saldırısına uğrayan şoför kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Başkentte bıçaklı saldırıya uğrayan dolmuş şoförü hayatını kaybetti

Ankara'da husumetli olduğu dolmuş kahyasının bıçaklı saldırısına uğrayan şoför kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Sıhhiye dolmuş durakları hattında dolmuş şoförlüğü yapan Şükrü B., daha önceden husumetli olduğu ve aynı durak hattında dolmuş kahyalığı yapan ve kimliği öğrenilemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan dolmuş şoförü kaldırıldığı hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatırken, Şükrü B.'nin cansız bedeni otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumana kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber