Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Nisan 2024 - 16:32 Yorum: 0

Başkentte şiddetli rüzgar ağaçları devirdi

Ankara’da öğle saatlerinde etkili olmaya başlayan şiddetli fırtına ve yağmur, şehrin farklı noktalarındaki ağaçların devrilmesine neden oldu.Ankara’da öğle saatlerinde etki olan fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar n...

Başkentte şiddetli rüzgar ağaçları devirdi

Ankara’da öğle saatlerinde etkili olmaya başlayan şiddetli fırtına ve yağmur, şehrin farklı noktalarındaki ağaçların devrilmesine neden oldu.
Ankara’da öğle saatlerinde etki olan fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle Çankaya ilçesinde Yukarı Bahçelievler Mahallesi ve Kavaklıdere Mahallesinde ağaçlar devrildi. Ağaçların devrildi sokaklarda trafik bir süre aksadı. Ana arterlerde trafik durma noktasında gelirken, fırtınaya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

"Bu kadar şiddetli bir rüzgar olduğunu tahmin etmemiştim"
Vatandaşlardan Ali Baltürk, ağaçların devrildiğini işe giderken fark ettiğini belirterek, "Hiç ses duymadık, evde yağmur yağdığını bile fark etmedik. Evden çıktığımda bir baktık devrilmiş. Bu kadar şiddetli bir rüzgar olduğunu tahmin etmemiştim. Umarım başka yerlerde de bu şekilde bir zarar yoktur" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber