Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Nisan 2024 - 09:44 Yorum: 0

Basketbol U-18 Anadolu Şampiyonası Beyaz Grup maçları Kayseri’de

Basketbol U-18 Erkekler Anadolu Şampiyonası Beyaz Grup Maçları Kayseri’de oynanacak.Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2023-2024 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri Programı çerçevesinde düzenlediği U18 (Erkek-Kız) Anadolu Şampiyonaları katılı...

Basketbol U-18 Anadolu Şampiyonası Beyaz Grup maçları Kayseri’de

Basketbol U-18 Erkekler Anadolu Şampiyonası Beyaz Grup Maçları Kayseri’de oynanacak.
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2023-2024 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri Programı çerçevesinde düzenlediği U18 (Erkek-Kız) Anadolu Şampiyonaları katılımcıları belli oldu. U18 Anadolu Şampiyonaları Erkeklerde; Afyonkarahisar ve Kayseri, Kızlarda ise Sakarya ve Uşak illerinde düzenlenecek. 4 farklı şehirde 64 takımın yer aldığı U18 Anadolu Şampiyonalarında yaklaşık 800 sporcu ter dökecek. Kayseri’de oynanacak olan ErkeklerBeyaz Grup maçlarına katılacak takım ve grupları şöyle:
A Grubu: Çağdaş Bodrum (Muğla), DemirAmiraller (İzmir), Birey Koleji (Eskişehir), Karşıyaka (Tokat)
B Grubu: TED Ankara Kolejliler (Ankara), Bornova Belediyesi (İzmir), EskişehirGelişim (Eskişehir), Samsunspor B (Samsun)
C Grubu: Büyükçekmece Basketbol (İstanbul), Esa Bodrum (Muğla), EtimesgutBelediyesi (Ankara)Ulubey Ohtamış (Ordu)
D Grubu: Ege Asist (İzmir), ER-GÜ (Manisa), Çankaya Üniversitesi (Ankara), Trabzonspor (Trabzon)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber