Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Temmuz 2023 - 12:49 Yorum: 0

Batman’da çıkan yangın evi küle çevirdi

Batman’da, 3 katlı binanın en üst katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.Batman merkeze bağlı Bıçakçı köyü Çayeli mezrasında bulunan 3 katlı bir binanın en üst katında henüz nedeni belirlenemeyen y...

Batman’da çıkan yangın evi küle çevirdi

Batman’da, 3 katlı binanın en üst katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Batman merkeze bağlı Bıçakçı köyü Çayeli mezrasında bulunan 3 katlı bir binanın en üst katında henüz nedeni belirlenemeyen yangın çıktı. Daire sakinlerinin panik yaşadığı yangında bina boşaltılarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
Olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına almayı başardı. Dairedeki vatandaşların yangını erken fark etmesiyle herhangi bir yaralanma oluşmazken evin belli kısımlarında maddi hasar meydana geldi.
Yangının çıkış nedeni belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber