Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 10 Ağustos 2022 - 13:28 Yorum: 0

Batman’da temmuz ayında 35 bin 776 kişi uçtu

Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2022 yılı temmuz ayı havalimanı istatistiklerine göre, iç hat yolcu trafiğinde 35 bin 776 kişinin...

Batman’da temmuz ayında 35 bin 776 kişi uçtu

Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2022 yılı temmuz ayı havalimanı istatistiklerine göre, iç hat yolcu trafiğinde 35 bin 776 kişinin seyahat ettiği duyuruldu.

Açıklamada, "Batman Havalimanı'nda temmuz ayında, iç hat yolcu trafiği 35 bin 631, dış hat yolcu trafiği 145 oldu. Böylece temmuzda toplam 35 bin 776 yolcuya hizmet verildi. Temmuz ayında iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 223, dış hatlarda 2 olmak üzere toplamda 225'e ulaştı. Yük trafiği ise temmuz ayında toplamda 467 ton oldu. 7 aylık dönemde ise yolcu trafiği 246 bin 896, uçak trafiği bin 630, yük trafiği ise 2 bin 441 ton olarak gerçekleşti" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber