Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Nisan 2024 - 15:45 Yorum: 0

Batman’da vatandaşlar arasında 3 ayrı silahlı kavgada 7 kişi yaralandı

Batman merkez ve Kozluk ilçesinde ayrı gruplar arsında yaşanan silahlı kavgalarda 7 kişi yarlandı.Batman’da dün gece ile bu sabah saatlerinde nedeni henüz öğrenilemeyen 3 ayrı noktada gruplar arasında silahlı kavga meydana geldi. Kozlu...

Batman’da vatandaşlar arasında 3 ayrı silahlı kavgada 7 kişi yaralandı

Batman merkez ve Kozluk ilçesinde ayrı gruplar arsında yaşanan silahlı kavgalarda 7 kişi yarlandı.
Batman’da dün gece ile bu sabah saatlerinde nedeni henüz öğrenilemeyen 3 ayrı noktada gruplar arasında silahlı kavga meydana geldi. Kozluk Tepecik Mahallesinde alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada gece silah sesleriyle yankılanırken kavgada 3 kişinin yarandığı öğrenildi. Bu sabah saatlerinde de Batman Çamlıtepe Mahallesinde 2 grup arasında sözlü başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada 4 vatandaş yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince kentteki hastanelere sevk edilirken olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Batman’da yaşanan bir başka silahlı kavgada ise Çamlıtepe Mahallesinde sokak ortasında silahını çeken bir vatandaşın tartıştığı kişiye kurşun yağdırdığı ve olay yerinden kaçtığı anlar bir vatandaş tarafında saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kayıt edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber