Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 25 Mayıs 2024 - 15:18 Yorum: 0

Bayburt Belediyesinin temizlik paylaşımına vatandaş yorumu: “Harcanan su israfını Allah affetsin”

Bayburt Belediyesinin sosyal medya hesabından kentte yapılan çevre temizliğine yönelik fotoğraflarla paylaşımda bulunulurken vatandaşlar da yaptıkları tepkili yorumlarla yöntemi doğru bulmadıklarını kaydetti.Belediye tarafından “Yıkama...

Bayburt Belediyesinin temizlik paylaşımına vatandaş yorumu: “Harcanan su israfını Allah affetsin”

Bayburt Belediyesinin sosyal medya hesabından kentte yapılan çevre temizliğine yönelik fotoğraflarla paylaşımda bulunulurken vatandaşlar da yaptıkları tepkili yorumlarla yöntemi doğru bulmadıklarını kaydetti.
Belediye tarafından “Yıkama çalışmalarında tempoyu düşürmeyen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hafta sonu da görev başında” notuyla kentte yapılan çevre temizliğine ilişkin fotoğraf paylaşımında bulunuldu.
Paylaşımın altına ise bazı vatandaşlar tarafından tepki geldi.
Yapılan temizliğin yöntemini doğru bulmayan vatandaşlar şu yorumlarda bulundu:
- Bütün vilayetlerimizde temizlik böylemi yapılıyor? Başka imkanlar varda sadece yetim ve de sahipsiz Bayburt’tan mı saklanıyor, kısıtlanıyor.

- Bayburt’a yapılacak en mühim iş hem Allah katında hem de insanlık bakımından cadde, sokak, mahallelere ve de merkeze inen tozun, toprağın, çamurun engellenerek, önlenme çaresine acilen bakılmalı.

- Harcanan su israfını Allah affetsin.

- Çoruh kenarı yürüyüş yolları rezillik içerisinde. Bastığımız taş lak- luk ediyor. Hele şu tahta köprünün orası şehrin merkezinde caddede elbise satılıyor, seyyar satıcılar çimleri mahvediyor. Bu memlekette zaten yeşile hasretken hunharca mahvediliyor. Köprünün dibi zaten çamur içinde. İki tane tas koymak bu kadar zor olmamalı, ama gel gör ki caddeler basınçlı suyla yıkanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu