Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:15 Radara yakalanan 182 araç sürücüsüne 319 bin 473 TL ceza11:15 İl Sağlık Müdürü Dr. Sarıkaya: “Çocuklarını aşılatmak ebeveynlerin en öneml...11:15 22 yıl sonra “evet” dediler, atılan imza ile ikinci baharları başladı11:15 (Özel) 5 bin yıllık tedavi: Bu arılar şifa dağıtıyor11:14 Başkan Yetişkin’in 1 Mayıs mesajı11:12 Bahçeli: "Türkiye’de yerel halk yoktur, Türk milleti vardır. Hazine ve Mali...11:10 ‘Antik çağlardan günümüze Muğla Mutfağı’ kitabının ön tanıtımı yapıldı11:09 Assan Panel İngiltere’de yeni üretim tesisi kuruyor11:08 Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldi11:08 Birçok badire atlatan Osmanlı’nın 508 yıllık camisi, tarihe tanıklık ediyor11:06 ‘Ağrılardan eklem enjeksiyonu ile kurtulmak mümkün’11:05 Henley & Partners uluslararası yatırımcıları Türkiye’ye çekmeyi hedefliyor11:05 Avcılar’da “Mahalle Hizmet Seferberliği” çalışmalarına başlandı11:04 Kayınvalidenin yüzüne tüküren koca kusurlu sayıldı11:04 Acun Ilıcalı, Slovenya’nın köklü takımlarından Maribor’u alıyor11:04 Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon11:04 Otomobil ile ezerek husumetlisini öldüren cinayet zanlısının cezası belli o...11:02 Balıkesir’de ihracat artarken, ithalat azaldı11:02 Samsun’da doğa ile iç içe endometriozis farkındalığı etkinliği11:02 Emet’te üreticilere meyve ağaçlarında aşılama ve budama kursu
Yerel 29 Şubat 2020 - 14:38 Yorum: 0

Bayburt’ta Mehmetçiğe destek yürüyüşü

İdlib'de askerimizin şehit düşmesinin ardından Bayburt'ta yürüyüş yapan çok sayıda genç, Mehmetçiğe desteğini gösterdi.

Bayburt’ta Mehmetçiğe destek yürüyüşü

İdlib'de askerimizin şehit düşmesinin ardından Bayburt'ta yürüyüş yapan çok sayıda genç, Mehmetçiğe desteğini gösterdi.

Şehit haberlerinin ardından vatandaşlar kenetlenerek Mehmetçiğe desteğini göstermeye çalıştı. Bayburt'ta üniversite öğrencilerinin düzenlediği yürüyüş kapsamında Saatkule Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve dövizlerle Cumhuriyet Caddesi boyunca yürüyüşe geçti.

"Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları ve tekbirlerle cadde üzerindeki, askerlik şubesine kadar yürüdü. Toplanan burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.

Daha sonra Akşemseddin Caddesi'nde yürüyüşe devam eden grup, Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi önünde dua ederek yürüyüşü sonlandırdı.

Etkinliği organize eden üniversite öğrencisi, Furkan Ateş, şehitlerin intikamının alınacağına inançlarının tam olduğunu belirterek, yürüyüşe destek veren ve katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Bayburt’ta Mehmetçiğe destek yürüyüşü

Bayburt’ta Mehmetçiğe destek yürüyüşü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber