Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Haziran 2023 - 13:15 Yorum: 0

Hatay’da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Hatay’ın Antakya ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan 2 şahsın metrelerce havaya uçtuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen b...

Hatay’da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Hatay’ın Antakya ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan 2 şahsın metrelerce havaya uçtuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 12.20 sıralarında Antakya çevreyolu Kuzeytepe Kavşağında meydana geldi. Motosikletle 46 ACV 318 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet üzerindeki 2 kişi metrelerce havaya savruldu. Kazada motosiklette bulunan bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken diğer şahıs ise ağır yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan şahıs ve otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosiklet üzerine bulunan iki kişinin metrelerce savrulduğu görüldü.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber