Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 07 Haziran 2022 - 13:33 Yorum: 0

Bayırköylü 100 kişi İstanbul’un tarihi ve manevi mekanlarını gezti

Pandemi etkilerinin azalmasıyla birlikte kültürel faaliyetlerine ağırlık veren Bayırıköy Belde Belediyesi, İstanbul'a gezisi düzenledi.

Bayırköylü 100 kişi İstanbul’un tarihi ve manevi mekanlarını gezti

Pandemi etkilerinin azalmasıyla birlikte kültürel faaliyetlerine ağırlık veren Bayırıköy Belde Belediyesi, İstanbul'a gezisi düzenledi. Gerçekleştirilen gezide 100 kişi İstanbul'un tarihi ve manevi mekanlarıyla buluştu.

Gezi turuna katılan vatandaşlar, rehber eşliğinde ilk olarak sabah namazını Eyüp Sultan Cami'nde kıldı. Kahvaltı ardından Pierre Loti tepesine ulaşan tur, Haliç'in manzarasını seyretti. Gezi turuna katılan vatandaşlar Sultan Ahmet Cami, Aziz Mahmut Hüdai Mihrimah Sultan Cami ve Türbesi, Ayasofya Cami, Büyük Çamlıca Cami'ni ziyaret ettiler. Ayrıca Topkapı sarayı ve yapılan boğaz manzaralı tekne turu ile İstanbul'un muhteşem görselliğini denizden de görme fırsatı buldular.

Geziyle ilgili açıklama yapan Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, "Hem tarihi hem de kültürel zenginlikler şehri olan İstanbul'a gezi düzenledik. Göreve geldiğimizden bu yana vatandaşımızın hem sosyal ve daha birçok alanda gelişmeleri için başarılı çalışmalara imza attık. İnşallah gezilerimiz devam edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber