Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 15 Nisan 2024 - 12:36 Yorum: 0

Bayramda hastanede yoğun mesai: 18 bin 324 kişiye hizmet verildi

Sivas Numune Hastanesi, 9 günlük bayram tatili süresince hastaneye başvuran 18 bin 324 vatandaşa sağlık hizmeti verdi.Ramazan Bayramı tatili boyunca Sivas Numune Hastanesi’nde yoğun mesai geçirildi. 9 günlük tatil sürecinde toplamda 18...

Bayramda hastanede yoğun mesai: 18 bin 324 kişiye hizmet verildi

Sivas Numune Hastanesi, 9 günlük bayram tatili süresince hastaneye başvuran 18 bin 324 vatandaşa sağlık hizmeti verdi.
Ramazan Bayramı tatili boyunca Sivas Numune Hastanesi’nde yoğun mesai geçirildi. 9 günlük tatil sürecinde toplamda 18 bin 324 kişi hastaneye çeşitli nedenlerle başvururken, 341 ameliyat başarı ile gerçekleştirildi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sivas Numune Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fidan, "9 günlük tatil sürecinde toplamda 18 bin 324 kişi hastanemize başvurdu. Bu başvuruların 12 bin 778’i Genel Acil, 5 bin 383’ü Çocuk Acil ve 663’ü Kadın-Doğum Acil bölümlerine yapıldı. Ameliyat ihtiyacı olan hastalarımızın tedavileri için 9 gün boyunca 341 ameliyat gerçekleştirildi. Ayrıca, bayram tatili süresince hastanemizde 65 bebek dünyaya geldi" dedi.
Günlük 450’den fazla personelin hizmet sunduğunu ifade eden Başhekim Fidan, "Hastanemizdeki personel ise büyük bir özveriyle hizmet sundu. Günlük 29 hekim, 140 ebe/hemşire, 37 sağlık memuru/teknisyeni, 120 temizlik personeli, 32 klinik destek personeli, 37 veri giriş personeli, 80 güvenlik görevlisi ve 3 şoför, hastalarımıza kesintisiz hizmet sunmak için çalıştı. Tatil boyunca hastanemize başvuran hastalara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edilmesini sağlayan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine ulaşımında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için çalışmalarımıza büyük bir özveriyle devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber